Zielsregressie

Een zielsregressie, zielenreis of spirituele regressie, vallen min of meer onder dezelfde noemer. Een zielsregressie heeft als doel; een diepgaande reis te maken naar de pure essentie van ons wezen. Bij een zielsregressie staat het ontdekken dat je veel meer bent dan alleen een lichaam, centraal. Het is een spirituele reis waarbij je wordt geleid naar een diepe ontspannen staat en kun je toegang krijgen tot dimensies om de diepere lagen van je ziel te verkennen. Tijdens een zielsregressie kun je diepgaande inzichten verwachten over jezelf, je essentie, je zielenreis en het huidige leven.

De reis van de ziel

Stel je eens voor dat je de mogelijkheid hebt om verder te kijken dan alleen dit leven, om dieper te graven dan de oppervlakte van je bewustzijn. Dit is precies waar zielsregressie om draait. Het is een fascinerende reis naar het verleden van je ziel, waarbij je kunt ontdekken wie je werkelijk bent, waarom je hier bent en wat je zielspad is. Zielsregressie biedt een unieke gelegenheid om verbinding te maken met je diepste zelf en de wijsheid van het universum te verkennen.

Een zielsregressie is een vorm van hypnose waarbij je toegang krijgt tot je zielenherinneringen, met name van het hiernamaals. Deze techniek helpt mensen een superbewustzijnstrancestaat te bereiken, waardoor je antwoorden kunnen vinden op diepgaande levensvragen zoals “Wie ben ik?”, “Waarom ben ik hier?” en “Waar kom ik vandaan?”

Wat kan je verwachten?

Elke zielsregressiesessie is uniek en de ervaring kan sterk variëren van persoon tot persoon. Sommige cliënten hebben levendige en gedetailleerde herinneringen aan vorige levens, terwijl anderen subtiele gevoelens of inzichten ervaren. Het is belangrijk om een open geest te behouden en zonder verwachtingen de sessie in te gaan.

Mogelijke resultaten van zielsregressie zijn onder meer:

  • Verheldering van huidige levensomstandigheden en relaties.
  • Het begrijpen en helen van diepgewortelde angsten, fobieën of trauma’s.
  • Het ontdekken van levenslessen en het doel van het huidige leven.
  • Het loslaten van negatieve patronen en blokkades.
  • Het versterken van spiritueel bewustzijn en groei.
  • Ervaar je pure essentie / thuis

Een zielsregressiesessie kan vooral helpen als je moeite hebt om je huidige leven te accepteren. Het kan je ook helpen om angst voor de dood te verminderen of zelfs helemaal te laten verdwijnen, omdat je voelt, ziet en weet dat er meer is. Het geeft een gevoel van thuiskomen. Wanneer we thuiskomen, keren we terug naar de liefde van het universum, de bron en al dat is.

Spirituele regressie kan ons helpen te begrijpen waarom we hier zijn en het kan ons beter maken door deze kennis te hebben.

Michael Newton

Hoe gaat een zielsregressie in zijn werk?

Tijdens een zielsregressiesessie kom je in een zeer ontspannen staat, vergelijkbaar met een soort trance. Je bent ontspannen maar toch gefocust, niet langer gericht op de buitenwereld maar juist op je binnenwereld. Dit is een natuurlijke staat van zijn waarin je brein zich van nature al twee keer per dag bevindt, namelijk vlak voordat je in slaap valt en wanneer je wakker wordt.

Je kunt deze staat ook ervaren wanneer je bijvoorbeeld helemaal opgaat in een film of boek en iemand tegen je praat maar je deze persoon niet hoort. Of wanneer je een stukje hebt gereden of gefietst en plotseling beseft “Oh, ben ik hier al?”

Tijdens de sessie onderga je eerst een regressie. Dit betekent dat je teruggaat naar een eerdere gebeurtenis uit je zielsleven.

Alles wat je ooit hebt meegemaakt in je zielsleven – gedachten, gevoelens, geluiden, geuren en smaken – is opgeslagen in je onderbewuste. Tijdens trance kan dit opnieuw worden ervaren. Door deze herbeleving krijg je inzicht in hoe bepaalde gebeurtenissen uit je verleden verband houden met de problemen die je momenteel ervaart en die jou nu blokkeren in het huidige leven.

Tijdens een zielsregressie gebeurt het vaak dat je juist hele fijne en positieve gevoelens ervaart. Zoals contact met bekende zielen aan de andere zijde, teruggaan naar de Bron en/of het ervaren van het eenheidsveld. Dit zijn zeer krachtige en transformerende ervaringen. Eenmaal dit ervaren, zal je denken, weten en voelen voor altijd veranderen.

It is amazing to realize what a marvelously complex series of events are constantly being woven behind our backs without our knowledge. It seems that everything has a meaning, if not in our lives, then in someone else’s. It is also reassuring that a higher intelligence is keeping track of it all.

Dolores Cannon

Zielsregressie therapeut in Nederland, Portugal en ONLINE

Brigith is een ervaren therapeut die bekwaam is in 3 verschillende zielsregressietechnieken:

QHHT en BQH werken met een vragenlijst. Vooraf stel je dan een vragenlijst op met de dingen die jij graag wilt weten. Life between lives heeft een een vast stappenplan waar je als ziel naar toe gaat reizen. Lees gerust de artikelen om voor jou te voelen wat het beste past.

Heb je vragen of twijfels, dan kan je me altijd mailen maar je kunt ze ook met me delen in een gratis kennismakingsgesprek.