Veelgestelde vragen

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Tijdens één Quantum Healing Hypnose sessie kan jou al heel veel duidelijk worden. De meesten hebben dus genoeg aan één sessie. Mocht je toch meer verdieping willen over een bepaald onderwerp dan is het mogelijk om een verkorte vervolgsessie te boeken. Voor regressietherapie zijn meestal 1 tot 3 sessies nodig. Los van de intake.

Raak ik de controle niet kwijt?

Nee. In trance zijn betekent niet dat je bewusteloos bent. Je bent juist heel ontspannen en je hebt een flinke focus. Je kunt nooit iets tegen je gevoel of tegen wil iets zeggen of doen. Jij bent in controle en bepaalt of je iets wel of niet zegt.

Kan ik niet vast blijven zitten in de hypnose?

Nee. Dagelijks ben je van nature al meerdere keren in een semi-hypnotische staat van bewustzijn. Indien je eruit zou willen dan kan je dit gewoon aangeven.

Moet ik kunnen visualiseren?

Nee hoor. Je kunt ook op andere manieren waarnemen. Je kunt bijvoorbeeld ook veel dingen voelen, horen of het is een diep innerlijk weten. Vooraf zullen we een visualisatie oefening doen waarbij je kunt “zien” hoe jij de dingen waarneemt.

Hoe gaat een online sessie in zijn werk?

We verbinden via Zoom. Zoom is een online platvorm waar we elkaar live kunnen zien en horen. Ik stuur jou in de bevestigingsmail een uitnodigingslink en op de afgesproken dag en tijd hoef je alleen maar op die link te klikken en dan zijn we met elkaar in contact.
Leuk weetje: de oudste online deelnemer waar ik een sessie mee deed was 72 jaar ❤

Werkt een online sessie net zo goed live?

De sessies die online worden gedaan hebben absoluut dezelfde resultaten als een live sessie. En voor sommigen werkt het zelfs prettiger omdat ze dit vanuit hun eigen omgeving kunnen doen. Vertrouwd, comfortabel en veilig. Lees hier meer over de sessie online.

Kan ik ook eerst telefonisch kennismaken met jou?

Ja zeker weten, leuk. Stuur mij een mail of connect via Whatsapp hier rechts onder en dan maken we een afspraak met elkaar.

Wat kost een Quantum Healing Hypnose sessie?

Een sessie kost € 270 euro (online 230) De duur van de sessie is gemiddeld zo’n 4/6 uur. Regressietherapie is per uur €65,00

Ik twijfel tussen QHHT en BQH. Wat is het verschil?

QHHT en BQH zijn beide Quantum Healing Hypnose technieken. Ze lijken veel op elkaar en bereiken ongeveer hetzelfde. Wellicht dat BQH net een tikkeltje meer spirituele diepgang kan hebben. Bij BQH beginnen we onder andere met een korte Water Alchemy ceremonie en stemmen we specifiek en dieper op elkaar af op hartniveau en dit koppelen we aan jouw intentie.

Wat is het verschil tussen Qantum Healing en regressietherapie?

Kort uitgelegd. Regressietherapie gaat meer doelgericht te werk. Issues worden letterlijk opgespoord en we werken naar een vooraf besproken doel toe. Quantum Healing Hypnosis laat het meer over aan je innerlijke begeleiding, je ziel. We laten opkomen wat er gezien wil worden en er wordt een diep contact gemaakt met je Hogere Zelf voor antwoorden en healing. Lees hier meer over de verschillen.

Wat houdt de Water Alchemy ceromonie in?

Tijdens dit ritueel zullen we jouw intentie vanuit ons hart uitspreken in een glas water. Dit water drinken we dan beide op. Het menselijk lichaam bestaat voor ruim 70% uit water. Water is een soort vloeibaar bewustzijn /energie en reageert op emoties. Op deze manier versterken we jouw intentie zodat we het beste uit de sessie kunnen halen.

Hanteer je ook speciale tarieven?

Ja. Indien je een laag inkomen hebt (bijstandnorm, schuldsanering o.a.) dan kom ik je graag tegemoet met 15% korting. Indien je in ABUNDANCE leeft zou ik je willen vragen om 15% extra te doneren. Dit is niet verplicht maar wel mooi om de energie (geld) zo te kunnen laten stromen en daarmee ook anderen te helpen.

Indien je meer wilt weten of andere vragen hebt dan help ik je uiteraard graag verder.