Investering in jezelf

Quantum Healing Hypnose Technique
Duur 4 tot 6 uur

€ 270,00 (online €230)

Beyond Quantum Healing
Duur: 4 tot 6 uur

€ 270,00 (online €230)

Life between lives
Duur: 4 tot 6 uur

€ 270,00 (online €230)

Quantum Twinflame Connect
Duur: circa 2,5 uur

€ 150 ONLINE
Zie hier meer info

Regressietherapie
Duur: circa 2 uur

€ 149
Zie hier meer info

Soul Empowerment Coaching Traject

€ 777,00 (voor bedrijven prijs nader overeen te komen)
Zie hier meer info

Ik werk onafhankelijk van de zorgverzekeraar. Mijn prijzen zijn hierom iets aangepast.
Vergoedingen van de zorgverzekeraar liggen vaak zo rond 40 euro per behandeling.

Mogelijkheden om via werkgever of uitkeringsinstantie een vergoeding te ontvangen

Werkgever
Het is mogelijk om via jou werkgever een Coaching Traject te starten. Werkgevers zien steeds vaker het belang van persoonlijke ontwikkeling in. Grote kans dat in jouw CAO een ontwikkel- of opleidingsbudget is opgenomen.

Uitkering
Heb je een uitkering informeer dan bij uw UWV arbeidsdeskundige of je in aanmerking komt voor een Persoonlijk Re-integratie Budgetof Individuele Re-integratie Overeenkomst. Vaak kunnen daar kosten voor coaching uit betaald worden.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Wanneer je een arbeidsongeschiktheidsverzekering hebt dan is de verzekering vaak bereid een deel van de kosten mee te betalen aan coaching bij stress en burn-out. Zo wordt verzuim beperkt en niet te vergeten, de kosten van het verzuim.

Coaching/Hypnotherapie is volledig aftrekbaar van de belasting vanaf € 250,00.
Dit kan je dan vermelden onder de noemer “studiekosten en scholingsuitgaven”.
Coaching voldoet hieraan omdat jij je inzet om beter en effectiever te presteren op je werk. Het traject dient dan wel gericht te zijn op je huidige of toekomstige beroep.

Een sessie inplannen
Zodra we de datum van jouw sessie zijn overeengekomen dan stuur ik je een betaallink zodat je alvast een aanbetaling kunt doen van €50 euro. Zodra dit bedrag is voldaan, dan is de sessie definitief geboekt.

LIVE sessies in Nederland maar ook mogelijk in Portugal. Het is eventueel ook mogelijk dat ik de sessie bij jou op locatie begeleid. Reiskosten worden dan doorberekend.

ONLINE
Online sessies hebben absoluut dezelfde resultaten als face to face (in persoon) sessies. Voor sommige cliënten is het zelfs prettiger omdat ze de sessie vanuit hun eigen vertrouwde omgeving kunnen doen. Comfortabel en veilig. Het scheelt je tevens reiskosten en reistijd. De online methode is zo ontwikkeld dat het voor iedereen veilig, effectief en betaalbaar is.

FACE TO FACE in Nederland
Wil je liever een face to face / in persoon een sessie, dan is de eerst volgende mogelijkheid weer in SEPTEMBER (Volgeboekt) en FEBRUARI

Laag inkomen en leven in abundance
Indien je een laag inkomen hebt (bijstandsnorm, schuldsanering o.a.) dan kom ik je graag tegemoet met 15% korting. Betaling in twee termijnen is ook mogelijk. Leef je in abundance, dan is wellicht een mooi gebaar om 15 % meer te betalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Annuleringen
Afspraken dienen – ongeacht de reden – uiterlijk 48 uur van te voren geannuleerd worden. Bij annulering binnen de 48 uur wordt de sessie voor de helft in rekening gebracht. 

review soul empowerment

Soul Empowerment
Laan van Indië 41
7602 DA Almelo
Email: soulempowerment@proton.me
Kvk: 67573908