Soul’s Journey reading

Prachtige orakelkaarten van een Soul’s Journey. Het kaartendeck bestaat uit 44 kaarten. Iedere kaart bevat een spirituele levensles. Orakelkaarten worden al eeuwenlang gebruikt om antwoord te krijgen op levensvragen. Deze kaarten gaan specifiek over de spirituele lessen die we hier op aarde mogen leren. Begeleid door ons Hogere Zelf en het Universum krijg je helderheid in zaken die NU in jou leven spelen. Deze reading zal je meer in verbinding brengen met jezelf en helderheid brengen voor jouw levenspad.

Hoe gaat deze kaart reading in zijn werk?

Ik stem me af op jou en vervolgens laat ik 3 kaarten naar voren komen.

De eerste kaart staat symbool voor iets dat je al hebt geleerd maar dat nog niet helemaal omarmd is. Deze kaart is de belangrijkste voor het lezen van de drie kaarten, omdat het de essentie van de vraag aangeeft. Ga met als eerst met deze kaart aan het werk en je zal vooruitgang merken.

De tweede kaart vertegenwoordigt de energie die momenteel aanwezig is. Of je er nu bewust van bent of niet. Deze kaart is belangrijk, als je niet bent voorbereid op deze les, kan het een blokkade blijken dat jouw voortuitgang belemmert.

De derde kaart nodigt je uit welke les op lange termijn mag worden geleerd. Het kan betrekking hebben op de huidige situatie of een ultieme levensles waarvan deze kaart een stukje van een onduidelijk verhaal kenbaar maakt.

Wat kan deze kaart reading voor jou betekenen?

Een Souls Journey kaart reading geeft jou naast belangrijke zielslessen; helderheid, herkenning, handvaten, inspiratie, kracht en antwoorden. Altijd gelinkt aan zaken die zich NU afspelen en handige tips en tools hoe je daar dan het beste mee om kunt gaan.

Wat anderen van de reading vonden..

Anoniem

Brigith!! Heel erg passen voor waar ik nu doorheen beweeg. Processen / keuzes die ik nu super spannend vind maar waarbij ik voel dat ik niet anders kan of wil zielsniveau. Overtuigingen vanuit mijn ego komen dan hard om de hoek kijken haha. Dus thnx!!

Petra

Dank voor deze mooie kaarten. Ik denk dat ik deze kaarten heel goed kan plaatsen. Er speelt iets in mij en ik wil graag dat het op mijn manier gaat. Dit kost mij eigenlijk heel veel moeite en ik denk dat ik mijzelf gewoon moet overgeven. En vooral blijven vertrouwen en geloven dat alles goed komt. ❤

Bo

Ohhh super mooi! Zo treffend! Dank je wel Brigith voor deze kaarten en uitgebreide uitleg. Mijn healingproces in een notendop 🙂

Kaart reading aanvragen

Je kunt deze kaart reading via de mail of whatsapp aanvragen. Graag ontvang ik dan van jou je naam, een foto van jou en je vraag (probleem, situatie). Ik stuur je dan een betaallink en zodra deze betaald is kom ik binnen 48 uur bij jou terug met de foto’s van jouw kaarten en een uitgebreide uitleg. Het zijn altijd 3 kaarten en soms meer als dit zo flowt.

Of klik op het whatsapp icoontje