Soul Empowerment
Coaching Traject

Soul Empowerment Coaching Traject

Er is waarschijnlijk een moment in je leven gekomen dat je de dingen anders bent gaan zien of voelen. Je bent klaar met je huidige situatie en je wil leven in plaats van geleefd worden.

Misschien voel je diep van binnen wel dat je een heel andere missie hebt. Je weet alleen nog niet precies wat dat is.

Tijdens dit traject zal je helder krijgen wat jou zielsmissie is. Eerst gaan we laag voor laag gaan we afpellen wat NIET bent. Intunen op je Pure essentie. Je bewustzijn zal enorm verhogen en dingen waar je al jaren tegenaan loopt worden helder voor jou.

We zetten oude energie die jou niet meer dient in beweging en transformeren we, zodat de magie van het leven ook weer door jou lichaam zal stromen.

Hoe we dat gaan doen?

Jij bent niet je gedachten, gevoelens en gedragingen. Dit is aangeleerd gedrag. En wat aangeleerd is kan je ook weer afleren. Veel dingen nemen we onbewust over van onze ouders, vrienden, school, opa of oma, overheid, noem maar op. Of we passen ons aan omdat we anders bang zijn voor bepaalde reacties of afwijzingen. Maar ben je dan nog wel jezelf?

Al deze oude ballast gaan we opruimen, laag voor laag. Conditioneringen die jou al lang niet meer dienen gaan opsporen en transformeren. Je krijgt inzicht in de blokkades, belemmerende overtuigingen en je zal ervaren en VOELEN wie je werkelijk bent.

Je geen mens met een spirituele ervaring.
Je bent een spiritueel wezen met een menselijke ervaring.

Tijdens dit traject je zal je bewustzijn enorm verruimen en maak je een dieper contact met je pure ZELF. Er komt vooral ruimte vrij voor meer energie, rust en vertrouwen. Geen angsten meer en geen twijfels. Jij gaat je eigen zielskracht en missie ontdekken. Vol vertrouwen ga jij de toekomst tegemoet. Zodat ook jouw magie weer kan gaan stromen!

Wat kan je verwachten van het Soul Empowerment Coaching Traject

Tijdens dit traject werken we voornamelijk in je onderbewuste. Daar waar informatie over jou ligt opgeslagen. Je trauma’s, overtuigingen, blokkades conditioneringen liggen hier als een print in jou. Ooit hebben ze jouw gediend om jou vooruit te helpen. Maar nu is het tijd om ze los te laten. Maar ook hier, in je onderbewuste ligt je ZIELSKRACHT verborgen. Alles ligt in jou zelf en daarom gaan we juist hier aan het werk. Afpellen wat jou niet meer dient en en het innerlijke vuur weer aanwakkeren.

Hypnose en regressietherapie
– Essentie ervaren
– Krachtleven
– Innerlijk kind heling
– Voorouderlijn
– Vorig leven
– Quantum Timeline Jump
– Acceptatie en vergeven
– Zelfliefde
– Losmaken van oude energieën

EFT

EFT is een Amerikaanse methode die staat voor Emotional Freedom Techniques. Een relatief eenvoudig toepasbare methode, die tot wonderbaarlijke resultaten kan leiden in het helen van emotionele wonden (en meer).

NLP

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren, een methodiek waarmee je je bewust wordt van onbewuste processen én waarmee je die kunt veranderen.

Bonus: Quantum healing hypnose Technique

Tijdens dit traject bied ik de mogelijkheid om ook een sessie te ontvangen volgens de speciale techniek van Dolores Cannon.

Traject op maat

Aan de hand van het intakegesprek gaan we samen bekijken wat voor jou nodig is. Jij gaat tevens aan de slag met gerichte oefeningen en huiswerk zodat de innerlijke processen goed geïntegreerd kunnen worden. Ontspanning, hypnose (zelf) en regressie, dus naar je onderbewuste, zijn KEY voor dit traject. We gaan werken op het niveau waar de blokkades verstopt zitten – in je onderbewuste. Einstein wist dit ik ook al.

‘We kunnen onze problemen niet oplossen op dezelfde wijze als waarop we het probleem gecreëerd hebben.’ – Albert Einstein

Daarom gaan we juist hier, laag voor laag de diepte in en pakken we het probleem bij wortels aan – vanwaar de energie ook weer voluit zal gaan stromen. En wat vooral zo fijn is aan hypnose (trance), dat dit eigenlijk een heel ontspannen staat van je bewustzijn is.

Soul empowerment coaching

Ben je klaar met je huidige situatie en ready om nu echt met jezelf aan de slag te gaan? Je angsten aan te kijken, deze te omarmen en te transformeren zodat je straks moeiteloos jou authentieke pad gaat bewandelen.

Lichter, vrijer en meer verbonden met jezelf en je naasten.

Ik ga niet zeggen dat het gemakkelijk is, maar ik kan je wel beloven dat het jou absoluut waard zal zijn!

Verloop van het Soul Empowerment coaching Traject


-Soul Empowerment Coaching Traject is een persoonlijk afgestemd traject van circa 12 weken. On-live


– We starten met een intakegesprek. Hier bepalen we wat jij nodig hebt. Waar zitten de knelpunten en wat is je doel.


– Je krijgt 4 persoonlijk sessies. Regressie (zelf) hypnose en coaching afgestemd op jou behoefte.


– Ik geef je extra oefeningenen (huiswerk) en opnames van de sessies om alles goed te integreren.

– Wekelijks een mogelijkheid voor persoonlijk contact. Via de mail altijd beschikbaar, binnen 24 uur een reactie.

M. Den Haag

Blij dat ik, eindelijk, de stap heb gezet. Het heeft mij veel antwoorden en inzichten gegeven, voornamelijk in de “waarom” vragen. Verhelderend en soms bevestigend. Het heeft me meer rust gegeven. Erna kan je bepaalde gebeurtenissen beter en plek geven/loslaten. Brigith is een lieve inspirerende vrouw en kwam voor mij op het juiste moment. Ik ben haar daar zeer dankbaar voor!

Paula

Heel erg bedankt voor je hulp om me weer op het goede spoor te krijgen. Ik voel me meer geaard, sterker in mijn beslissingen met veel meer vertrouwen in mijn gevoelens en acties. Ik eet beter (ik ben deze week zonder moeite een kilo afgevallen 😁), de pijn in mijn borst neemt af en ik voel zo’n sterkere verbinding met de bron, ik voel dat het me ondersteunt. Ik geniet nu gewoon van de rit, wat er ook gebeurt.