Online regressietherapie

Online regressietherapie. Je bent wellicht al overtuigd van de grote voordelen dat regressietherapie jou kan brengen. Met regressietherapie kom je gelijk bij de wortel van het probleem. Vaak zijn we ons helemaal niet meer bewust wanneer een bepaald probleem is ontstaan. Middels trance en regressie wordt het probleem vanuit het onderbewuste naar boven gehaald om het zodoende te transformeren en te helen. En het mooie is dat dit ook heel goed ONLINE kan. Voor sommigen werkt het zelfs nog beter, aangezien je dit heel comfortabel in je eigen veilige omgeving kunt doen.

Wil je meer lezen over regressietherapie, klik dan hier verder.

Online regressietherapie

De regressie – sessies die online worden gedaan hebben absoluut dezelfde resultaten als sessies die persoonlijk worden gedaan. Het enige verschil is dat je niet fysiek bij elkaar zit maar elkaar ziet via een beeldscherm. En dat went snel, je zult merken dat de tijd voorbij vliegt en je het niet eens meer in de gaten hebt. Zeker niet als je je ogen gesloten hebt, ontspannen bent en mij heel goed hoort doormiddel van oortjes of een headset – en daardoor heerlijk kunt ontspannen in je eigen huis. Vertrouwd, comfortabel en veilig. De online methode is zo ontwikkeld dat het veilig en vooral effectief is.

Hoe gaat een online regressie sessie in zijn werk?

We ontmoeten elkaar via Zoom. Misschien hebben we elkaar al even telefonisch gesproken. De link voor Zoom stuur ik mee in de bevestigingsmail waarin ik jou ook nog meer informatie en tips geef hoe jij je het beste kunt voorbereiden. Waar je bijvoorbeeld rekening mee moet houden is dat je die dag niet gestoord zal worden en ik adviseer altijd om liever niet te veel te plannen op deze dag. Het is fijn als je na de sessie nog wat tijd voor jezelf hebt om alle nieuwe informatie een plekje te geven.

Hoeveel sessies zijn er nodig?

We beginnen met een intake gesprek. Zodoende kunnen we elkaar beter leren en het probleem helder krijgen. Waar ben jij het meest bij gebaat en we bespreken het einddoel dat je wilt bereiken. De intake duurt ongeveer 1 uur. Indien je nog niet eerder regressietherapie hebt gehad dan is dit een aparte afspraak. Heb je hier al wel ervaring mee en/of je hebt al meer innerlijk werk gedaan, dan kunnen we overwegen de intake en de eerste sessie gelijk te laten opvolgen. Ik noem dit dan de All in Sessie.

Gemiddeld heeft men 1 tot 5 sessies nodig (los van de intake).

Tarieven online regressietherapie

Uurtarief: € 70,00

  • Intake: circa 1 uur
  • Regressietherapie sessie circa 2 uur
  • All in sessie circa 2 tot 3 uur

Ik werk onafhankelijk van de zorgverzekeraar. Mijn prijzen zijn mede hierom iets aangepast.
Vergoedingen van de zorgverzekeraar liggen vaak zo rond 40 euro per behandeling.

Annuleringen
Afspraken dienen – ongeacht de reden – uiterlijk 48 uur van te voren geannuleerd worden. Bij annulering binnen de 48 uur wordt de sessie volledig in rekening gebracht. 

Mocht je interesse hebben in spirituele regressie, dan verwijs ik je graag door naar DEZE pagina. Ik werk namelijk ook met de techniek van onder andere Dolores Cannon (Quantum Healing Hypnose) en Candace Craw – Goldman (Beyond Quantum Healing).