Quantum Twinflame Connect (QTC)

Verdiep je tweelingzielrelatie met Quantum Twinflame Connect

Ben je vastgelopen in de complexiteit van je tweelingzielrelatie? Quantum Twinflame Connect biedt een speciale sessie die je kan helpen ontrafelen hoe jullie tweeën met elkaar verweven zijn. Tweelingzielrelaties kunnen uitdagend zijn, maar ze bieden ook een unieke kans voor persoonlijke en spirituele groei.

Deze tweelingziel sessie richt zich op het helen van (oude) emotionele wonden, het overwinnen van obstakels en het openen van de deuren naar een diepere zielsverbinding en samensmelting. We gaan terug in de tijd om te zien welke levens jullie al samen hebben gehad en welke afspraken er zijn gemaakt.

Wat kan je verwachten van Quantum Twinflame Connect:

  • Diepgaand begrip van je tweelingzielrelatie en / of vorige levens
  • Begeleiding om emotionele pijn en trauma’s te helen.
  • Helderheid van je persoonlijke zielen pad
  • Het pad naar een gezamenlijke diepere zielsverbinding.
  • Onafhankelijkheid en zelfvertrouwen om je eigen tweelingzielreis te leiden.
  • Verheldering krijgen over de echtheid van je tweelingzielrelatie. Is het echt, of hebben angst en vastklampen je in de greep gehouden?

Geen voorspellingen of readingen van anderen, maar zelf ervaren, voelen en begrijpen. Het is tijd om te vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid en te ontdekken wat er werkelijk toe doet in deze verbinding.

Hoe verloopt de sessie?

  1. Interview: We beginnen met een interview waarin we je vragenlijst bespreken en aanvullende context verzamelen over je tweelingzielrelatie en je persoonlijke reis.
  2. Regressie: Vervolgens wordt je geleid naar een diepe staat van ontspanning, vergelijkbaar met hypnose. Dit stelt je in staat om je bewustzijn naar vorige levens en/of andere dimensies te verschuiven. Hierdoor kun je onthullende inzichten krijgen over je tweelingzielrelatie en hoe die in de loop van de tijd is geëvolueerd.
  3. Communicatie met het Hogere Zelf: Na de regressie brengen we je in contact met je Hogere Zelf, een innerlijke bron van wijsheid en inzicht. Hier stellen we de vragen van je vragenlijst en ontvangen we diepgaande antwoorden en begeleiding.
  4. Uitleg en Integratie: We zullen ook de beelden en ervaringen die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen, bespreken en interpreteren. Dit zal je helpen om de verkregen inzichten volledig te begrijpen en te integreren.

De hele sessie duurt ongeveer 2,5 uur en stelt je in staat om op een dieper niveau te begrijpen wat je tweelingzielrelatie inhoudt en hoe deze past in je zielenpad. Het is een reis van zelfontdekking, groei en heling.

De sessie is online. Lees hier meer over hoe een online sessie in zijn werk gaat.

Het is tijd om de mysteries te ontrafelen en te groeien als individu en als zielenverbinding.

tweelingziel sessie

Quantum Twinflame Connect

Hoe anderen deze sessie hebben ervaren?

Merel (Event manager)

Brigith stelt je meteen op je gemak en vooraf maak je alle vragen samen concreet zodat je ook tot de kern kan komen, dit was heel prettig. Tijdens de sessie tot hele mooie inzichten gekomen. Ze begeleid je heel goed tijdens het proces en stelt de juiste vragen waardoor je ook antwoorden krijgt op je vragen. Daarnaast vond ik het een hele mooie sessie. Ik zou het zeker aanraden en heel erg bedankt voor de bijzondere sessie.

Birgit (Interim directeur)

Dank voor de sessie, het was heel bijzonder! De belangrijkste momenten zitten nog in mij hoofd, maar ga de sessie zeker nog eens terugluisteren.

Nicole (Psycholoog)

Wat een bijzondere sessie, dank je wel. Mooie inzichten en duidelijkheid. Fijn om te weten wat me nu te doen staat 🙂 Bedankt voor de fijne begeleiding.