Quantum Healing Hypnose Technique

Quantum Healing Hypnose

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ ontwikkelt door Dolores Cannon is een diepe transformerende reis naar je onderbewuste. Het is een bijzondere vorm van regressietherapie. Waarbij heling (heelwording) op mentaal, emotioneel, spiritueel en zelfs fysiek niveau mogelijk is.

Je gaat terug (regressie) naar eerdere momenten uit je ZIELSLEVEN. Dat kan ik in dit leven zijn, maar je kunt ook terug gaan naar vorige levens. Daarna wordt er contact gemaakt met het Hogere Zelf en gaan we vragen waarom bepaalde levens of scenes naar voren zijn gekomen en hoe ze in verband staan met het huidige leven, hier komt vaak heel veel informatie en aha- momenten los.

Via deze techniek krijg je toegang tot het deel van jezelf waar alle informatie over jou ligt opgeslagen en dat alle antwoorden bevat. De antwoorde liggen altijd in jou en nooit buiten jou.

Dit deel wordt ook wel de Over Soul, het Superbewuste of het Hogere Zelf benoemd. Ik noem het graag – het Hogere Zelf. Maar dit impliceert niet dat het iets hogers buiten jou is. Het is een deel van onszelf dat ons gewone dagelijkse bewustzijn (denken) overstijgt en dat verbonden is met het kwantumveld / heelheidsveld.

Hoe werkt een Quantum Healing Hypnose sessie?

Tijdens een Quantum Healing Hypnose sessie kom je in een heel ontspannen staat. Een soort van trance. Je bent ontspannen maar er is een focus. Die focus is niet meer gericht op de buitenwereld maar juist op je binnenwereld. Het is een natuurlijke staat van zijn.

Jouw brein bevindt zich van nature al twee keer per dag in deze staat. Dit is namelijk het moment vlak voordat je in slaap valt en wanneer je wakker wordt.

Maar ook wanneer je bijvoorbeeld lekker in en film of boek zit en iemand praat tegen je – maar je hoort deze persoon dan helemaal niet. Dan zit je eigenlijk ook in een soort van hypnose. Of je hebt een stuk met de auto gereden of gefietst en je denkt opeens “Oh, ben ik hier al”…

In deze fijne staat van ontspanning ben je nog wel bewust maar is jouw bewustzijn (ego/monkey-mind/denken) veel minder of niet meer actief.

Lees hier meer over de verschillende bewustzijnsstaten.

Tijdens de sessie / innerlijke reis onderga je eerst een regressie. Regressie is terugkeren naar een eerdere gebeurtenis uit je zielsleven. Dat kan in dit leven zijn maar ook een vorig leven. En die vorige levens kunnen soms ook heel verassend zijn.

Alles wat we ooit in ons zielsleven hebben meegemaakt (gedacht, gevoeld, gehoord, geroken en geproefd) ligt opgeslagen in ons onderbewuste. In hypnose / trance kan dit opnieuw worden ervaren. Door dit herbeleven krijg je inzicht, hoe bepaalde gebeurtenissen uit je verleden in verband staan met huidige problemen. Die jou dus blokkeren je mooiste leven te gaan leven.

Het komt ook vaak voor dat juist hele fijne en positieve gevoelens worden ervaren. Denk aan contact met geliefde zielen aan de andere zijde, teruggaan naar de Bron en/of het eenheidsveld ervaren. Dit zijn zeer krachtige en transformerende ervaringen.

Hogere Zelf

We maken een dieper contact met je Hogere Zelf – je onderbewustzijn. Jouw Hogere Zelf geeft dan onder andere uitleg waarom de getoonde beelden naar voren zijn gekomen, wat het doel van dat leven was en welke lessen je had te leren. Soms begrijp je in eerste instantie nog niet waarom bepaalde beelden of scenes naar voren zijn gekomen, maar er zit ALTIJD een heldere boodschap achter die verbonden is met het huidige leven, problemen of situaties. Het is heel bijzonder hoe je Hogere Zelf dit dan uitlegt. Zie hier enkele voorbeelden.

Op dit moment doen we ook een bodyscan. Je lichaam wordt gescand op “ongemakken” en hier wordt dan vaak gelijk wat mee gedaan of het wordt je duidelijk waarom je ergens last van hebt en wat je eraan moet doen.

Vragenlijst QHHT

Vooraf vraag ik je een vragenlijst op te stellen. Je kunt alles vragen wat je maar wilt. Denk aan gezondheid, (karmische) relaties, verslavingen, spirituele ontwikkeling, zingeving / doel van het leven, oorsprong etc etc.

Enkele voorbeeldvragen kunnen zijn:

Waarom heb ik last van…. (astma, schouders, arm of bijvoorbeeld knieën)
Waarom heb ik ….. vroeger meegemaakt?
Waar komt de connectie met …. vandaan (land, persoon, eten, creativiteit)
Waarom ben ik verslaafd aan… (roken, chocolade, telefoon, alchohol, etc etc)
Zit ik nog op de juiste plek qua werk?
Hoe kan ik mijn leven meer betekenis geven?
Wat is het doel in mijn leven?
Wat is de volgende belangrijke stap in mijn leven?
Wat is mijn zielsmissie?
Ik heb een moeizame relatie met…. (partner, familie) Hoe komt dit en kan dit worden opgelost?
Waarom voel ik mij zo moe?
Waarom voel ik me hier niet thuis?
Waarom kan ik me zo slecht concentreren?
Hoe kan ik gezonder leven?
Hoe kan ik beter naar mijn intuïtie (Hogere Zelf) luisteren / contact maken?

Als je kinderen hebt kan je ook vragen over hen stellen. Jij kunt dan invoelen op je kinderen en bepaalde onderwerpen of gedrag zal duidelijk worden gemaakt. Of wat ze nodig hebben.

Hoe verloopt de QHHT sessie?

De gehele sessie bestaat uit drie onderdelen en duurt gemiddeld 4/6 uur. Soms ook langer. Ik let niet op de tijd en laat alles komen zoals het komt.

Het eerste deel is een ontspannen interview. Hier vertel je onder andere over de thema’s die jou op dit moment bezighouden. Vertel zoveel mogelijk over jezelf. Zo leer ik jou beter kennen en kan ik je tijdens de innerlijke reis het beste vooruit helpen met gerichte vragen. We bespreken ook de meest belangrijke personen en events in je leven. Dit is handig want dan kunnen we kijken of je eventueel karma of andere banden met hun hebt uit vorige levens. 

Tijdens het interview nemen we ook jouw vragenlijst door. Het interview duurt gemiddeld 2 uur.

Tussendoor houden we een korte pauze. 

Daarna is het tijd voor jouw transformerende Quantum Healing Hypnose reis. Deze innerlijke reis duurt maximaal 2,5 uur.

De reis bestaat uit een regressie naar de meest geschikte tijd en plaats welke voor jou op dat moment belangrijk is. Er wordt naar circa 3 tot 4 gebeurtenissen gekeken. Dit kan heel divers zijn. We weten nooit van te voren waar je uitkomt. Het kan in dit leven zijn maar ook in vorige levens. Je kunt ook teruggaan in de tijd als baby, in de baarmoeder, als ziel ergens tussen 2 levens in maar andere planeten of dimensies zijn ook zeker geen uitzondering.

Na de regressie of soms al tijdens, maken we een dieper contact met je Hogere Zelf / Onderbewuste en wordt ons duidelijk (gemaakt) waarom juist deze scenes uit je zielsleven naar voren zijn gekomen. En welk verband er is met het huidige leven. Ook doen we een bodyscan en vragen we waarom er bepaalde klachten zijn, waar ze vandaan komen / mee in verband staan en/of ze geheeld kunnen worden.

Vanaf dit punt gaan we ook verder met jouw vragenlijst. Als alle vragen zijn beantwoord dan haal ik jou uit de ontspanning en praten we nog even na over de uitkomst van de sessie.

Simpelweg door te weten wat er is gebeurd, kunnen symptomen/gevoelens/zorgen verdwijnen.
Herinneringen leiden naar begrip en begrip leidt na heling. Wanneer je oude blokkades opruimt, zal je er niet alleen fysiek en emotioneel op vooruitgaan maar maak tevens ruimte voor meer innerlijke vrede en je gelukkig voelen.

Wat is Quantum Healing en hoe werkt het?

Quantum Healing is gelinkt aan ontdekkingen in de kwantumfysica. Daar wordt het uitgelegd dat alles energie is en dat alles zijn eigen energiefrequentie heeft. Quantum healing is een soort van ZELFHELING dat samen gaat met een verhoogd bewustzijn. 

Lees hier het hele blog over Quantum Healing en hoe dat nou precies werkt.

Geluidsopname

De sessie wordt opgenomen, zodat je alles nog eens goed terug kunt luisteren. Dit na-luisteren is belangrijk voor de verwerking en de heling die dan nog doorwerkt. Gelijk na de sessie kan je vaak nog veel navertellen, maar sommige stukken zullen vervagen. Net als een droom.
Tijdens het naluisteren zal je de waarnemingen ook weer makkelijk voelen in jezelf. Vaak vallen er dan nog meer puzzelstukjes op zijn plaats en valt je ineens op dat bepaalde ongemakken misschien wel weg of minder zijn.

QHHT ervaringen

Dilana

Soms moet je even landen om de juiste woorden te gebruiken en vanuit het hart te kunnen voelen en te spreken, voor ik een terugkoppeling kan geven. Van de week heb ik een QHHT sessie gehad van Brigith en wauw… wat was het bijzonder en heftig tegelijk. Heftig in die zin dat het heel bijzonder was. Ik kreeg helderheid van zaken, antwoorden op de vragen die ik had. De subtiele aanpak van Brigith en haar liefdevolle en pure benadering zorgt ervoor dat je je veilig voelt tijdens de sessie. Niets is raar bij haar en alles is oke.. wat je voelt, denkt of zegt tijdens de sessie.
Brgith dank je wel voor je liefdevolle en veilige benadering tijdens de sessie. Ik raad het iedereen aan om een keer deze sessie te ondergaan icm Brigith. Je bent een topper! Mijn dank is groot en een liefdevolle hug vanuit het ❤️ Liefs Dilana

Evert

Had dit eerder moeten doen. Kreeg veel vragen op mijn antwoorden tijdens de session maar krijg nu nog steeds informatie door. Brigith is een fantastisch practitioner she puts your mind at easy and she’s fantastic to talk to do yourself a favor and give it a go it’s worth every cent.

Paula

This was a wonderful experience and has enriched my connection with the source. Brigith you are so welcoming and intuitive. I felt immediately at ease with you. The flow with Brigith was effortless, I just gave myself over to the process and felt a deep connection with the source. All my questions were answered and I feel I am back on track after coming into contact with my higher self. I am feeling re-energized and much more aware of my path here. If you are ready for that inner journey, Brigith will undoubtedly help you with your discoveries! Love + Light Paula

Cindy

Enige tijd terug, heb ik mijzelf getrakteerd op een Quantum Healing Hypnose. Ik kwam bij Brigith van Soul Empowerment. Ik voelde wel voor een op afstand behandeling. Zij heerlijk in Portugal en ik in Nederland.
Tijdens het videobellen is er gelijk een klik en kletsen we fijn. Wat is ze toch een heerlijk open mens. Hierdoor voel je je erg op je gemak bij haar.

Dan gaan we beginnen. De stappen die we maken, gaan erg makkelijk. Visueel krijg ik al dingen te zien. Echt amazing.
Tijdens deze Hypnose krijg ik zoveel mooie inzichten en berichten binnen van de gidsen. Mind blowing.

Brigith heeft een hele aangename stem om naar te luisteren. Hierdoor ga je zo mee op reis en voordat je het weet, ben je weer terug.

Lieve Brigith, dank je wel voor je hulp. Ik ben zo dankbaar voor de prachtige boodschappen die ik heb mogen ontvangen door deze hypnose en jouw begeleiding.

Soraya

Hele mooie en bijzondere ervaring. Brigith neemt alle tijd voor je en zorgt binnen no time dat je je volledig op je gemak voelt. Heel mooi, liefdevol mooi mens is ze met een prachtige ziel, waarbij je je meteen thuis voelt. Echt een aanrader en een groot cadeau van het universum.

Anette

Dank je wel voor de geweldig fijne sessie via Zoom! Wat is dat prettig om vanuit de thuissituatie in hypnose te zijn in je eigen vertrouwde omgeving.
De begeleiding vooraf was super. Een fijn voorgesprek, een goede begeleidende uitleg via de email. En daarna nog een keer alle vragen doornemend voordat de hypnose, regressie gestart wordt.
Alle tijd wordt er voor je genomen. Achteraf kreeg de opname thuis gestuurd van de hypnose, waardoor ik alles ook weer goed kon naluisteren en herbeleven.
Ik ben zeer tevreden en zal iedereen kunnen aanraden om zo’n consult te doen.
Ik wens Brigith heel veel succes toe met haar online-praktijk.

Engel

Een bijzondere ervaring gegeven door een liefdevolle, prachtige vrouw. Gun jezelf de ervaring, want het is het mooiste wat jij jezelf kan geven… Dank!

Ania (automatisch vertaald door Google)

Mijn ervaring met Brigith was echt diepgaand.
Ze was erg voorbereid, kalm en professioneel. Nam overal de tijd voor en had nergens haast. Ze zorgde ervoor dat ik me mentaal en fysiek op mijn gemak voelde (zoals warm, deken, goed licht enz.) Ik voelde ondersteunende energieën voordat we zelfs maar met de hypnose zelf begonnen, maar tijdens het gesprek ervoor, vragen, verwachtingen en interview. Ik had het gevoel dat de tijd plotseling stopte en dat er iets heel ceremonieel, dieps en heiligs aan het gebeuren was… Al die tijd voelde ik dat ik in goede handen was van iemand die er is om de ruimte vast te houden en me te helpen met het proces. Door het hele hypnoseproces ben ik het gevoel voor tijd kwijtgeraakt en werd ik meegenomen naar plaatsen en mensen die ik niet eens had verwacht. Ik heb vrede gesloten met een deel van mijn verleden en heb de angst voor een toekomst verloren. Een paar dagen nadat ze me heeft gecontroleerd, hoe gaat het met me en of ik het proces goed integreer. De dagen na de sessie waren erg diep voor mij, contemplatief en ik had het gevoel dat de zwaarte van mijn borst verdwenen was en dat mijn geest lichter en minder bang was 🙂 <333
Ik ben zo enorm dankbaar voor de kans om deze hypnose met haar te doen en raad het ten zeerste aan. U bent bij ons in veilige en professionele handen. Nogmaals bedankt !

Lees hier meer QHHT ervaringen

Note:

QHHT en BQH zijn beide Quantum Healing Hypnose technieken. Ze lijken erg veel op elkaar en bereiken ongeveer hetzelfde.

QHHT werkt met een vast script waar wij ons als practioner strikt aan dienen te houden. Het is een fantastische en bewezen werkwijze die werkelijk al duizenden mensen heeft geholpen.

Tijdens BQH kunnen practioners vrijer bewegen. Het is toegestaan om andere healing technieken toe te passen en er is een mogelijkheid voorafgaand aan de sessie een Water Alchemy ceremony te doen. Tijdens BQH combineer ik en technieken uit hypnose- regressietherapie voor extra heling, inzicht en verwerking (energiewerk) en ik (kan) maak gebruik van muziek op de achtergrond. Muziek kan bijdragen aan een diepere ontspanning / ervaring.

Wil je meer weten over BQH?

Lees dan hier verder…

Geïnteresseerd in een ONLINE Quantum Hypnose sessie?

Lees dan hier verder…

Quantum healing hypnose Nederland

Of plan hieronder je gratis kennismakingsgesprek