bqh sessie

Quantum Healing Hypnose ervaringen

QHHT ervaringen van cliënten, mijzelf, uitgeschreven sessies – bijzondere verhalen uit dit prachtige werkveld.

Inez

Zoals ik een tijdje geleden vertelde ben ik een zijweggetje ingeslagen wat betreft de sigaretten, om te onderzoeken waar die gevoeligheid voor verslaving en cross addictions (bv. ineens veel snoepen) nou bij mij vandaan komt.

En daarvoor heb ik mezelf de afgelopen weken een innerlijke reis cadeau gedaan. Die staan in het teken van weer verbinding met mijzelf voelen en de delen die niet stromen, onrust geven of fysieke pijn geven, onderzoeken.

QHH is een regressie techniek van Dolores Cannon. In het kort gezegd maak je een diepe en transformerende reis naar je onderbewuste waar een schat van informatie opgeslagen ligt…

Nadat ik me lekker gesetteld had in de Casita, samen met Chupito en Noah, had ik eerst, via Zoom, een uur een gesprek met Birgith. Heerlijk, voelde meteen goed! En zo hebben we samen een aantal vragen geformuleerd die we tijdens de regressie naar voren konden laten komen. En toen begon de reis… Wow 🤩

Het bijzondere is, je bent bij bewustzijn, maar ook een soort van niet. In ruim twee uur ben ik door de tijd heen gevlogen en heb prachtige ontdekkingen over mijzelf gedaan. Situaties mogen herbeleven, in alle veiligheid, en wat is dat bijzonder en indrukwekkend. Maar vooral verhelderend.

Heel veel zal nog mogen indalen en een plek krijgen. En daar heb ik een geluidsopname van de hele reis voor. Die kan ik wanneer ik wil terugluisteren en ontdekken welke boodschappen daar voor mij voor in het hier en nu in zitten.

Het is voor mij in ieder geval duidelijk waar mijn intense liefde voor de natuur en haar helende krachten vandaan komt en ook mijn liefde voor dieren. Ook heb ik nu handvatten waarmee ik inzicht op een aantal vragen heb gekregen. En daar kan ik de komende tijd verder mee aan de slag.

Nu eerst deze enorme hoeveelheid indrukken en informatie op mezelf laten inwerken en vooral nagenieten van deze prachtige beleving.

En wat een bijzondere afsluiting van de dag toen mijn nieuwe kruidenbundel binnenkwam. Een tipje van de sluier… tijdens mijn reis was ik (oa.) in een houten huisje in het bos. En binnen hing het huis vol met gedroogde kruiden en er stonden enorm veel potten en een grote ketel. Een geur die heel duidelijk naar voren kwam was Salie. Het eerste kruid dat in mijn kruidenbundel komt is dan ook… Salie ♥️

Lieve Birgith, dank je wel voor deze mooie ervaring. Dit was zeker niet de laatste keer 🙌🏼♥️ Together we can light-up the world ✨

Olaf

Jaren geleden heb ik een regressie therapie gedaan, die veel indruk op mij heeft gemaakt. Van de week heb ik een QHHT sessie gehad van Brigith die nog indrukwekkender was. Ik heb 30 jaar lang (spier) pijn in mijn hele lijf gehad, vele therapieën gevolgd en (natuurlijke) medicijnen gebruikt, zonder resultaat. Tijdens de sessie  is duidelijk geworden wat de oorzaak was van mijn pijn en dat ik dit los mocht laten. Na de sessie was mijn pijn weg! Ik voel mij zo happy, maar ook vreemd, na al die jaren! Ik heb na lange tijd weer goed geslapen! Ik was bijna vergeten hoe fijn dat is. 
Ook kreeg helderheid, bevestiging en antwoorden op de vragen die ik had. 
Brigith neemt alle tijd die nodig is en haar respectvolle en liefdevolle benadering geeft je een veilig gevoel tijdens de sessie. Alles wat je voelt en denkt is bespreekbaar, niets is te gek.
Brigith ontzettend bedankt voor je hulp, rust en super sessie. Je hebt mensen gelukkig gemaakt!


Namaste.
Olaf 

Paula

Het is een week na de hypnose en ik voel me meer geaard, sterker in mijn beslissingen met veel meer vertrouwen in mijn gevoelens en acties. Ik eet beter (ik ben deze week zonder moeite een kilo afgevallen 😁), de pijn in mijn borst neemt af en ik voel zo’n sterkere verbinding met de bron, ik voel dat het me ondersteunt. Ik geniet nu gewoon van de rit, wat er ook gebeurt. Heel erg bedankt voor je hulp om me weer op het goede spoor te krijgen. Hieronder is mijn recensie, maar je mag ook dingen uithalen van de hele email… Ik heb het in Engels geschreven omdat wat ik eigenlijk wilde zeggen kon niet goed vertaald worden.

……………………………………………………………….recensie………………………………………………….

This was a wonderful experience and has enriched my connection with the source. Brigith you are so welcoming and intuitive. I felt immediately at ease with you. The flow with Brigith was effortless, I just gave myself over to the process and felt a deep connection with the source. All my questions were answered and I feel I am back on track after coming into contact with my higher self. I am feeling re-energized and much more aware of my path here. If you are ready for that inner journey, Brigith will undoubtedly help you with your discoveries!

Love + Light Paula

Ania

My experience with Brigith was really profound.
She was very prepared, calm and professional. Took the time with everything and was not in rush anywhere. She made sure that I am comfortable mentally and physically (like warm, blanket, proper light etc) I felt supportive energies before we even started the hypnosis itself, but during the talk before, questions, expectations and interview. I felt like time suddenly stopped and something very ceremonial, deep and holy is taking place…All the time I felt that I am in a great hands of someone who is there to hold the space and help me with the process. The whole process of hypnosis, I have lost the sense of time and I was taken to places and people that I wouldn’t even expected. I have made the peace with some of my past and have lost the fears of some future. Few days after she checked up on me, how am I doing and if I’m integrating the process well. The days after the session were very deep for me, contemplative and I felt like some heaviness of my chest was gone and my spirit is lighter and with less fears 🙂 <333
I am so deeply grateful for the chance to do this hypnosis with her and highly recommend. You will be in safe and professional hands. Thank you again !

Kimberly

Sinds onze sessie is het echt ineens allemaal heel hectisch en intens geworden. Heb mij echt 1,5 week mega uitgeput gevoeld en ook vanaf onze sessie tot nu vrijwel dagelijks dat ik veel moet huilen uit het niets. Dus er is absoluut iets aan het shiften in mijn realiteit 🙃!  

Wat ik ook bijzonder vond is dat ik letterlijk elk detail tot op de dag van vandaag heb onthouden. Ik luisterde 4 dagen na de sessie de geluidsopname terug, in de veronderstelling dat ik dingen was vergeten, maar ik wist op elk moment van de opname wat er ging komen en welke informatie zou worden gedeeld. Geen wonder dat m’n lichaam zo moe was 😂. 

Ik vond het al met al echt een hele prettige ervaring. Je bent mega open en liefdevol in je aanpak. Je zorgde ervoor dat ik mij op m’n gemak voelde en nam ook echt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren voordat we begonnen. De sessie zelf was heel ontspannen en je bleef ook echt actief vragen stellen om zo goed mogelijk het plaatje helder te krijgen. Ik ben echt dankbaar voor jou en deze sessie!!

Pauline

De sessie van afgelopen woensdag heeft zo zijn uitwerking! Ik heb in elk geval vanaf gisteren meer energie dan voorheen. Heb antwoorden gekregen die ik meest wel wist echter is het fijn dat het op deze manier bevestigd wordt. 
Je doet de sessie op een mooie, respectvolle manier. Dank hiervoor.

Kim

Ik heb een hele fijne online Quantum Healing Hypnose sessie gehad. Het contact met Brigith was goed en prettig, ze begeleidt je ook goed door de sessie heen. De sessie was pittig, je krijgt veel informatie binnen, maar het was voor mij heel verhelderend. Ik heb meer innerlijke rust, sta sterker in mijn schoenen en ik kan bepaalde gebeurtenissen in mijn leven eindelijk loslaten. Ik heb de antwoorden gekregen die ik zoek. Ik kan dit iedereen aanbevelen!

Debby

Ik kwam bij Bri voor een quantum hypnose soul empowerment sessie met de vraag om mij te herenigen met mijn ziel en heling en inzicht op de hold back die ik vaak ervaar. Met haar warme en deskundige aanwezigheid begeleidde ze mij tijdens de sessie precies naar de plekken waar de inzichten lagen.

Verrassend hoe de vroegere zielsherinnering helder spiegelde wat ik bleef herhalen in mijn huidige leven. Ik weet nu wat mijn pad is en wat mij te doen staat. Ook na de sessie ontvang je nazorg met tips en de opname van de sessie.

Als je op zoek bent naar helderheid op je zielenpad en terug wenst te verbinden met je innerlijke kompas, dan is deze sessie echt wat voor jou!

Kheila

I had a beautiful experience with Brigith. She was very easy to talk to and I was able to open myself up to her very easily and effortlessly. She guided me through my QHHT very attentively and never rushed anything. She was able to ask the right questions for the right moment and managed to guide me into finding an answer to a question that was a little harder to get to than the rest. After the session I feel wiser, and with a deeper understanding of myself, my life and what my soul purpose is. I recommend Brigith to anybody who wants to understand themselves and their current situation on a deeper level. Thank you Brigith for this amazing experience! ❤️❤️❤️❤️

Pauline

De sessie van afgelopen woensdag heeft zo zijn uitwerking! Ik heb in elk geval vanaf gisteren meer energie dan voorheen. Heb antwoorden gekregen die ik meest wel wist echter is het fijn dat het op deze manier bevestigd wordt. Je doet de sessie op een mooie, respectvolle manier. Dank hiervoor. 

Vorige week heb ik een sessie bij je gehad.
Heel bijzonder om bewust je hoger zelf te horen spreken! Terug luisterend hoor ik ook hoe jij me begeleid hebt. Dat gaf me een fijn gevoel.
Het mooie uit deze sessie voor mij zijn de heldere antwoorden op mijn vragen. Ook het ervaren van een vorig leven was bijzonder, vooral omdat het relateert aan mijn huidige leven. Een blokkade, mede vanuit dat leven, is opgeheven. De bandopname terugluisteren geeft elke keer nieuwe inzichten.
Dankjewel voor deze waardevolle sessie !

Sheila

Hele bijzondere en mooie ervaring.
Fijn om te weten dat er geen oude karma was (wat ik wel dacht).
Voelde me op mijn gemak en Brigith neemt echt de tijd en het is echt een mooie reis.
Zeker een aanrader voor als je jezelf wilt ontmoeten.

Maria

Brigith makes you feel welcomed, safe, and understood, her expertise, compassion, and support have been instrumental to the healing journey, her adeptness in creating a space free from judgment allowed me to explore difficult topics and gain new insights about myself. Highly recommend Brigith to anyone seeking support, guidance, and transformation.

Erik

Onlangs heb ik een QHHT sessie gehad bij Brigith.
Het eerste wat mij opviel is dat ze alle tijd heeft voor een kennismakingsgesprek gesprek, waarin er meteen diepgang kwam. Dat wekt vertrouwen en een binding en ik denk een goede voorwaarde voor een start van een best wel intense sessie.
Ik heb wel eens vaker een hypnose sessie gedaan, maar de diepgang van een quantum hypnose is best wel overweldigend.
Wat me tijdens de sessie opviel is dat ze goed luistert en afstemt op je, mooi inlevend vermogen en geen trucje, hele mooi zachte aanwezigheid dat vertrouwen schept


Dankjewel Brigith!

Tan

Een hele zeer goede mooie ervaring met deze super healing ! Was erg mooi, heel erg leerzaam en helend.

Meer Quantum Healing Hypnose ervaringen / sessie voorbeelden

Het leven van een steen in de ruimte

Ik deed een prachtige sessie met een cliënt en zij ervaarde een paar bijzondere momenten uit haar zielsleven.

Ze begon te omschrijven waar ze was, wat en hoe ze waarnam.. Het leek in het begin nogal vreemd. Tijdens een Quantum Healing Hypnose sessie is het altijd een grote verrassing waar iemand uitkomt en wat ze hebben meegemaakt.. Maar altijd is het gerelateerd aan iets in dit huidige leven. Wat voor jou nu belangrijk is om te weten /voelen..

In deze herbeleving voelde zij geen lichaam, geen emoties en een groot leeg geheel maar op hetzelfde moment was het allemaal GOED, perfect in balans. Ze voelde zich aanwezig in het moment. Niet meer en niets minder. Plots kreeg ze in de gaten dat zij een steen was. Een steen in het heelal.

Ze begon te vertellen over stenen. Hoe de rotatie en zwaartekracht werkte daar in het universum. Ook wist ze mij veel te vertellen over tijd, en dat tijd dus eigelijk niet bestaat. Maar ook dat dat stenen een belangrijke bijdrage leveren voor de balans in de wereld. Rust, geduld en ZIJN.

En dat was haar doel in dat leven. Ervaren wat dat IS, ZIJN.

✨Het bijzondere van deze sessie was dat ze in haar huidige leven onrustig was en geen goede balans kon vinden.

Tijdens deze sessie heeft ze GEVOELD hoe simpel het kan zijn om in het NU leven, in balans te zijn met wereld en dit inzicht heeft haar veel rust en helderheid gegeven.

Het voelen van deze onbewuste kracht in ons raak je niet meer kwijt en zal je leven sterker en lichter maken

Eigen liefdevolle kracht weer integreren

A. zag zichzelf als een onbezorgd jong meisje, vervolgens was ze zwanger en ze besefte dat het haar moeder was en dat zij zelf in de buik zat. In dit moment kreeg ze heel veel door van haar moeder, maar ook van haar vader. Vooral de Liefde, dat haar moeder voor haar voelde. Ze was gewenst. Maar ze kreeg ook veel onrust mee van de buitenwereld, met name van haar vader die vaak agressief was. Hier kwamen bij de kern van trauma’s uit het huidige leven. (gevoeligheid voor verslavingen, tekorten ervaren)

We gingen door naar een ander belangrijk moment en ze zag zichzelf als 6 jarig meisje en het pure licht dat zij was, maar dat dit ook het moment was dat haar licht uitging. Dit licht hebben we weer volledig terug geïntrigeerd nadat we de overtuiging die ze toen had aangenomen verwijdert hebben, en ze straalde het letterlijk weer uit. Vervuld met puur licht en liefde.

Daarna mocht ze nog twee prachtige levens zien.

Ze vroeg zich af of ze in een vorig leven iets met plantengeneeskunde had gedaan en zag ze een prachtig leven als vrouwelijke kruidendokter ergens in een bos. De mensen zochten haar op en ze hielp iedereen die bij haar kwam. Ze was een prachtige vrouw, ze leefde alleen maar met veel dieren. Waar ze opvallend kalm mocht sterven.

Daarna zag ze ook nog een leven als jager. Waar ze enigszins verbaasd over was, omdat ze zoveel van dieren houd en zich niet kan voorstellen een dier te doden. Het was een leven in een soort van indianen stam.

Via haar Hogere Zelf heeft ze heel veel helderheid gekregen, inzicht en heling van de problemen die ze ervoer en heel veel kracht om verder te gaan met haar missie.

Diepe connectie met de Bron / Hogere Zelf en betere relatie met eten

P. kwam terecht in een heel eenvoudig leven. Ze leefde in soort hut, klein huisje. Het warm, stoffig en droog. Het was een leven dicht bij Jezus. Hij deelde zijn liefde en kennis. Ze had contact met hem en ze kon zijn liefde en waarheid heel sterk voelen.

Het was een rustig en liefdevol leven. Ze is vredig overleden en heeft een hele fijne overgang gehad. Ze baadde letterlijk in liefde en licht en ze voelde een diepe verbinding met Source. Hier hebben we haar vragen gesteld en kreeg ze duidelijkheid en genezing voor haar eetprobleem.

(een week later stuurde ze me een berichtje dat haar buik veel beter aanvoelde en dat ze al een kilo was afgevallen)

De kracht van draken en helderheid over een diepe angst

A. kwam in een niet-aardse wereld terecht. Ze leek meer een observeerder te zijn. Het was een prachtige roodachtige planeet. Er waren veel draken. De energie was sterk en ze voelde zich beschermd en veilig.

De draken waren sympathiek tegenover haar. Een draak kwam naar haar toe en keek haar echt in de ogen. De draak had een boodschap voor haar. Ze mag vertrouwen op de dingen die ze geloofd ook geloofd een ander het niet. Vertrouw op je eigen gevoel. Alles is echt. En zo voelde ze ook deze wereld.

Ze voelde zich beschermd, sterk en heel krachtig.

We gingen door naar een ander belangrijk moment. Ze zag een leven waar ze een jonge vrouw was en haar kinderen werden meegenomen en vermoord. Intens verdrietig en machteloos. Dit verklaarde voor haar een heleboel, in het huidige leven had ze vaak een overweldigende angst dat haar kinderen iets zouden overkomen.

A. wilde graag dieper in haarzelf komen en meer in haar eigen kracht gaan staan. Draken staan voor kracht. Haar vragen werden beantwoord, maar ze kreeg nog geen inzicht in haar missie. Eerst moest ze meer voor zichzelf kiezen en niet bang zijn om te verliezen.

Verraad en Liefde

K. ging terug naar een leven waarin ze een jonge man was, het ging niet goed met hem. Verraad kwam heel sterk door. Hij zat in een soort kerker en later werd hij gekruisigd. Het verraad zou van zijn moeder komen. Hij bleek destijds een van de weinige mannen te zijn die opkwam voor vrouwen.

De volgende scènes gingen we terug naar een leven ergens op een eiland in Engeland. Ze was een mooie jonge vrouw en ze was volledig in haar kracht. Volledig belichaamd. Ze stond in contact met natuurwezens die haar informatie gaven. Deze informatie moest zoveel mogelijk doorgegeven worden. Ook hier voelde ze het gevaar voor de vrouwen en het verraad.

De woorden liefde, veroordeling en integriteit bleven maar terugkomen. Liefde was een leidraad voor acties. Doe het juiste, ongeacht wat anderen denken.
Ze wilde ook graag weten hoe zij het beste haar kinderen kon opvoeden. Liefde was genoeg voor haar kinderen, en ze gaf het genoeg.

Naar een ruimteschip gebracht worden

Tijdens deze QHHT-sessie werd een vrouw meegenomen op een onverwacht avontuur. Tot haar verbazing bevond ze zich ineens op een schip, omringd door wezens die ze niet meteen kon plaatsen.

In eerste instantie voelde de vrouw angst opkomen. Maar al snel begon ze te beseffen dat deze wezens geen kwaad in de zin hadden. Ze straalden een vredige energie uit en toonden empathie en respect voor haar. Ze waren bezig haar lichaam te helen en we begonnen te communiceren met de wezens en ze voelde een gevoel van verwantschap en verbondenheid met hen.

Even later namen deze wezens haar mee op een reis door de ruimte, waarbij ze prachtige werelden verkenden. De vrouw kon het universum zien in al zijn grootsheid en schoonheid. Ze voelde een diep gevoel van vrede en verwondering terwijl ze zich realiseerde dat er zoveel meer was dan de beperkte realiteit van de aarde.
Gedurende de innerlijke reis kreeg de vrouw veel informatie en wijsheid. De wezens deelden hun kennis met haar, waardoor ze een dieper begrip kreeg van het universum, het leven en haar eigen spirituele pad. Ze voelde zich geïnspireerd en besefte dat ze een belangrijke rol te vervullen had in haar aardse leven.

Deze QHHT-sessie was een krachtige herinnering aan de diversiteit van ervaringen die we als mens kunnen meemaken. Het benadrukte het belang van openheid en vertrouwen, zelfs in onbekende situaties. De vrouw leerde dat angst niet altijd gegrond is en dat het verkennen van nieuwe mogelijkheden ons kan verrijken en ons spirituele groei kan brengen.

In de nabijheid van Jezus

De sessie begon al heel vredig. Ze liep door natuur en had een zeer kalme en bijzondere ontmoeting met een hert. Even later vroeg ik haar of ze hier in de buurt woonde en het antwoord was ja.

Het was een droog en stoffig dorp ergens in het oude Midden-Oosten, kwamen we later achter. Het was een prachtige dag, doordrenkt met warmte en rust. Terwijl ze door de smalle straatjes liep, merkte ze een serene energie op die in de lucht hing.

Ze had een klein huisje van stenen en hout. Ze had een man en een kind. Er hing een sfeer van vreugde en verbinding. Ze zaten als gemeenschap vaak in een kring en luisteren aandachtig naar een man. Ze realiseerde zich dat het Jezus was. Hij straalde een onbeschrijflijke vrede en liefde uit.

Ik kon voelen en zien hoezeer ze was gevuld met een diep gevoel van vreugde en ontzag.

Jezus bracht tijd door met het delen van zijn wijsheid en liefdevolle leringen met de gemeenschap. Hij vertelde verhalen die de harten van de mensen raakten, en hij bood troost en genezing aan degenen die dat nodig hadden. Zijn liefdevolle aanwezigheid straalde een warmte en vrede uit die de hele gemeenschap omarmde.


Ze kon dieper ingaan op de lessen die ze had geleerd van Jezus en hoe ze die had toegepast in haar dagelijks leven. De lessen gingen met name over de kracht van vergeving, de waarde van mededogen en de betekenis van onvoorwaardelijke liefde. Ze erkende dat deze leringen haar geest hadden geopend voor een hoger bewustzijn en haar hadden aangezet een leven van diepe voldoening en spirituele verbondenheid te leiden.

Het was een zeer vredig leven waarbij de laatste dag en de overgang naar de andere wereld ook heel bijzonder was. Ze kwam aan in een grote ontvangsthal (tussenleven) en maakte hier ook nog allemaal bijzondere dingen mee. Wellicht schrijf ik daar nog een ander stuk over 🙂

Een leven als mensaap

Deze QHHT sessie begon gelijk al bijzonder. En de titel verklapt het natuurlijk al. Toen de jonge vrouw van de wolk naar beneden kwam belande zij in de jungle. Omringd door weelderige, groene bossen en ze hoorde het zachte ruisen van de bladeren in de bomen.

Ze voelt een lichaam, en ze ziet voeten met een harige vacht. Ook de handen en de rest van het lichaam zijn harig. Handen en voeten die anders werken dan een mensen lichaam. Ze zijn aangepast aan het leven in de bomen en ook het half voorover lopen. Ze merkt op dat haar tenen en handen anders zijn dan die van mensen, en ze voelt een diepe connectie met de natuur, haar omgeving en zonnestelsel.

Ze ziet zichzelf in een groep van mensapen leven, en er is een sterke gevoel van gemeenschap en onderlinge verbondenheid. De vrouw voelt dat deze groep haar familie is, en ze deelt een diepe band met hen. Ze ontdekte ze dat haar vader ook aanwezig was in dat leven als mensaap, en ze zag een verband tussen dat vorige leven en haar huidige leven.

Een Lyraanse starseed terug naar de oorlog

Tijdens de BQH sessie werd de cliënt geleid naar een vorig leven op Planeet Lyra, tijdens een periode van conflict en oorlog. Ze beschreef zichzelf als een Lyraanse inwoner, met een goudkleurige schubbenhuid 🙂 die leefde te midden van een hevige strijd tussen verschillende facties op de planeet. Tijdens een specifieke gebeurtenis in dit leven, beschreef de cliënt een moedige poging om haar onschuldige “medewezens” te beschermen tegen de gewelddadige aanvallen. Ze offerde zichzelf op en liet zich helemaal leegzuigen van haar energie. Letterlijk.

Ook deze sessie verklaarde weer een heleboel voor de client. Ze had vaak vele intense dromen die terug leiden naar deze oorlog en de unfinished business die daar nog energetisch achter zijn gebleven. De sessie bracht veel emoties naar boven, waaronder verdriet, compassie, en een diep gevoel van verbondenheid met alle leven op Planeet Lyra.Het beloofde veel goeds voor deze tijd. Client bezit alle kennis en wijsheid van toen en mag (moet) dit nu gaan gebruiken.

Mijn eigen QHHT ervaring

Ondertussen heb ik 4 Quantum Healing Hypnose mogen ondergaan. Alle 4 compleet verschillend maar wel precies wat ik op dat moment nodig had. Ongelooflijk bijzonder.

In mijn eerste regressie ging ik terug naar een super fijn leven, ergens in de Alpen leek het wel. Ik voelde me daar heel, haast opvallend, so relaxed en ik voelde ook gelijk dat ik een man was. Gek genoeg stond ik met hele zware schoenen stevig in de grond. De grond onder mij, was heel groen gras. Overal groen gras. Groener dan groen. Heel apart. Voor mij was het is een soort van helder voelen / weten. Er gebeurde in dat leven niet veel. Ik kreeg alleen even “een kijkje” in een super relaxed leven. Op dat moment dacht ik nog – want ja, je kunt ook nog gewoon denken- “Wat is dit voor iets, waarom zie en voel ik dit (monkey-mind)… Vooral die grote zware schoenen. Maar later werd me heel duidelijk… We gingen door naar de laatste dag van dat leven…. Maar die kwam niet.

Source – de Bron – het Eenheidsveld

Daarna kwam ik heel plotseling in een soort van universum terecht. Het was een donkere oneindige ruimte maar het donker was niet echt donker, en het voelde ook als licht. Het was donker en licht. Er waren veel gekleurde twinkelingen om mij heen, die leken op sterren. 

Ik voelde mij daar één met alles en beter dan ooit. Een onbeschrijfelijk gevoel van liefde, rust en overgave – ik denk het ultieme geluksgevoel. Ik wilde daar ook helemaal niet meer weg! Ik had het gevoel dat ik niks meer hoefde en dat ik gewoon kon ZIJN. Alles was precies goed zoals het IS. Ik noemde die plek Source (de Bron, eenheidsveld) en later bleek dat vele andere personen precies dezelfde plek hebben beschreven met dezelfde gevoelens.

Ook verscheen hier mijn (overleden) vader. Ik had een soort van telepathisch contact met hem en ik werd beladen door emoties. Alles was goed, hij was heel trots en ik hoefde mij geen zorgen te maken. Dat wist en ik voelde dat toen ook overduidelijk.. 

Op dit punt gingen we ook verder met mijn vragen. Waar ik veel antwoorden en helderheid heb mogen ontvangen.

Wat ik hier uit haalde..

Ik vroeg me natuurlijk af waarom ik dat vorige leven in de Alpen zag. Het werd me duidelijk dat ik rustig aan mag doen. Een rustig leven is ook gewoon goed. Meer ZIJN en meer GENIETEN. En dat ik meer mag aarden (symboliek voor de zware laarzen in de grond) en de natuur mag opzoeken. Dit stond ook helemaal in verband met de vragen die ik had. 

Mijn ervaring met Source wat ontzettend bijzonder. Life changing. Het heeft mij absoluut een betere connectie met mijn Hogere Zelf / Source gegeven. Ik kan makkelijker nu intappen op deze energie. Het geeft me kracht, rust en vertrouwen. Ik heb geen angst meer voor de dood. Dat had ik sowieso niet heel sterk maar nu helemaal niet meer.