quantum healing connect

Quantum Healing Connect (QHT)

Quantum Healing Connect, waar de kracht van Quantum healing hypnose gecombineerd wordt met krachtige technieken als op zoek bent naar specifieke antwoorden op je levensvragen. Gebaseerd op de werkwijze van Dolores Cannon’s Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT), en eigen werkstijlen bied ik een verkorte en gerichte sessie aan om je te helpen bij het verkennen en helen van specifieke onderwerpen. Maak je los van belemmerende overtuigingen vanuit een onbewust verleden en vind daar de antwoorden die van belang zijn in het NU. Ontdek hoe Quantum Healing Connect jouw leven kan transformeren.

Waarom Quantum Healing Connect?

In tegenstelling tot een originele QHHT-sessie, die 4 tot 6 uur kan duren, heb ik deze sessies ontworpen om diep op een specifiek onderwerp in te gaan zonder in te boeten aan diepgaande heling en het contact met het Hogere Zelf. In de wereld van vandaag gaat heling een stuk sneller. Veel mensen zijn actief bezig met hun zielsontwikkeling, en daarom is het waardevol om een sessie te hebben die zich specifiek richt op jouw behoeften. En dit betekent niet alleen tijdsbesparing, maar ook kostenbesparing, aangezien je minder tijd en geld hoeft te investeren om de gewenste resultaten te bereiken.

Tijdens een Quantum Healing Connect-sessie richten we ons op één specifiek onderwerp dat voor jou het meest relevant is. Of het nu gaat om het helen van fysieke kwalen, het verhelderen van je levenspad, het verbeteren van je relaties of het verkrijgen van inzicht in je huidige situatie – ik stem de sessie volledig af op jouw behoeften / onderwerp.

Ik zal je begeleiden naar een diepe staat van ontspanning waarin je toegang hebt tot je onderbewuste en je Hogere Zelf. Dit stelt je in staat om diepgaande inzichten te verkrijgen, antwoorden en blokkades te overwinnen die jouw groei belemmeren.

Welke specifieke QHT sessies kan ik doen?

De speciefieke Quantum Healing Connect sessies die ik aanbied, daar heb ik enorm veel feeling mee en zodoende begrijp ik jou en kan ik jou op de best mogelijke manier hierin begeleiden. Daarnaast heb ik deze verkennende en helende reizen ook zelf ondergaan.

Heksenwond (witchwound): Begrijp en heel oude emotionele (collectieve) pijn die voortkomt uit de heksenvervolging, dat zich bij vele individuen manifesteert als diepgewortelde trauma’s of/en met name angsten om nu echt te gaan leven. Jouw authentieke pad. De angst om ECHT gehoord en gezien te worden is zonder twijfel, de meest doordringende. Lees hier meer over de heksenwond.

Tweelingzielen: Begrijp en verken de complexe dynamiek van tweelingzielenrelaties, vind antwoorden op vragen over deze bijzondere verbinding en ontdek hoe je kunt groeien en bloeien in deze unieke relatie. Lees meer over de tweelingzielen sessie.

Zelfheling: Ontdek hoe je je lichaam en geest kunt genezen door toegang te krijgen tot je innerlijke kennis en helende krachten.

Relaties en Karma: Verbeter je relaties, vind antwoorden op relatieproblemen en leer hoe je liefde en harmonie kunt creëren.

Zielsmissie/Toekomst: Ontdek je levensdoel en krijg inzicht in de toekomstige stappen die je moet nemen.

Aanhechtingen / Entiteiten: Verken en bevrijd jezelf van negatieve aanhechtingen, entiteiten, niet eigen energieën. Waardoor er ruimte ontstaat, innerlijke rust en meer vrijheid kunt ervaren. Klachten als vermoeidheid, lusteloosheid, onverklaarbare neerslachtigheid en dingen doen die je eigenlijk niet wilt – kunnen tekenen zijn van aanhechtingen.

Buitenaards leven / Contact: Diepere inzichten en bewustwording kunt over buitenaards leven, contactervaringen, en de mogelijke betekenis daarvan in jouw persoonlijke reis.

Drie belangrijke aspecten van Quantum Healing Connect

Bij Quantum Healing Connect richten we ons op drie belangrijke aspecten:

Regressie / innerlijk werk: Je gaat terug naar het meest relevante moment in je zielsleven dat gelinkt is aan je huidige levensvragen. Deze diepgaande verkenning helpt je om de oorsprong van bepaalde patronen en uitdagingen in je huidige leven te begrijpen, dat leidt tot inzicht en diepgaande heling.

Contact met het Hogere Zelf: Na de regressie brengen we je in contact met je Hogere Zelf, een innerlijke bron van wijsheid en inzicht. Hier stellen we de vragen van je vragenlijst en ontvang je diepgaande antwoorden en heling.

Energiewerk: Energiewerk betreft het bewust werken met de subtiele (soms ook grove) energieën in en om je heen. Vastgezette

Hoe verloopt de Quantum Healing Connect sessie?

  1. Voorbereiding: Bereid je voor op je sessie door je intenties en vragen te formuleren met een focus op jouw specifieke onderwerp. Je krijgt van mij tips hoe je je het beste kunt voorbereiden.
  2. Interview: We beginnen met een interview waarin we je vragenlijst bespreken en aanvullende context verzamelen over je persoonlijke reis en je doelen.
  3. Sessie: Tijdens de sessie zal ik je begeleiden in een ontspannen staat van hypnose, waarbij we zowel het eenheidsveld zullen verkennen als dieper ingaan op het door jou gekozen onderwerp.
  4. Integratie naar het NU: Ik breng je zorgvuldig naar je dagelijkse bewustzijn en samen bespreken de beelden en ervaringen die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen.

Ervaar de kracht van Quantum Healing Connect (QHC)

Ben je klaar om de diepgaande transformatie te ervaren die Quantum Healing Connect te bieden heeft? In deze sessie combineer ik bewezen technieken zoals Dolores Cannon’s QHHT, Live Between Lives (LBL), Beyond Quantum Healing (BQH), NLP en klassieke Hypnose- en Regressietherapie. Om jou te helpen de antwoorden en heling te vinden die je zoekt.

Ervaar innerlijke rust, heling en inzicht en helderheid:

  • Diepe ontspanning: Ervaar een diepe staat van ontspanning.
  • Regressietherapie: Ga terug naar de wortels van je uitdagingen.
  • Bewezen Technieken: Diverse technieken gecombineerd voor een krachtige ervaring.

Extra: diepe staat van ontspanning en contact met Hogere Zelf verankeren

Tijdens een Quantum Healing Connect verankeren we jouw diepe staat van ontspanning en integreren we het Hogere Zelf. Dit betekent dat je zelf gemakkelijk terug kunt keren naar deze staat van innerlijke rust, ontspanning en wijsheid.

De hele sessie duurt ongeveer 2,5 uur en zal online via ZOOM gaan.

Of misschien vind je dit interessant?

universe

QHHT sessie

Quantum Healing Hypnosis Technique℠ ontwikkelt door Dolores Cannon is een diepe transformerende reis naar je onderbewuste. Het is een bijzondere vorm van regressietherapie. Waarbij heling (heelwording) op mentaal, emotioneel, spiritueel en zelfs fysiek niveau mogelijk is.

life between lives

LBL sessie

Tijdens een Life Between Lives sessie leren we terug naar het leven tussen twee levens in.  Hier komen we als ziel tot rust en maken we ons klaar om in het volgende leven te incarneren. Een leven tussen levens sessie kan vooral helpen als je moeite hebt om jouw huidige leven te accepteren.