quantum healing connect

Quantum Healing Connect (QHT)

Quantum Healing Connect, waar de kracht van Quantum healing hypnose gecombineerd wordt met krachtige technieken als op zoek bent naar specifieke antwoorden op je levensvragen. Gebaseerd op de werkwijze van Dolores Cannon’s Quantum Healing Hypnosis Technique (QHHT), bied ik een verkorte en gerichte sessie aan om je te helpen bij het bereiken van innerlijke rust, zelfheling, het verbeteren van relaties, het ontdekken van je zielsmissie, bevrijden van negatieve aanhechtingen en het vinden van antwoorden die van belang zijn in het NU. Lees verder om te ontdekken hoe Quantum Healing Connect jouw leven kan transformeren.

Waarom Quantum Healing Connect?

Tijdsefficiënt en kostenbesparend: In tegenstelling tot de originele QHHT-sessie, die 4 tot 6 uur kan duren, begrijp ik dat je een druk leven leidt en niet altijd zoveel tijd kunt besteden aan zielsontwikkeling. Deze sessies zijn ontworpen om snelle resultaten te leveren zonder in te boeten aan diepgaande heling. In de wereld van vandaag gaat heling een stuk sneller. Veel mensen zijn al actief bezig met hun zielsontwikkeling, en daarom is het waardevol om een sessie te hebben die zich specifiek richt op jouw behoeften. En dit betekent niet alleen tijdsbesparing, maar ook kostenbesparing, aangezien je minder tijd en geld hoeft te investeren om de gewenste resultaten te bereiken.

Specifieke Focus: Tijdens een Quantum Healing Connect-sessie richten we ons op één specifiek onderwerp dat voor jou het meest relevant is. Of het nu gaat om het helen van fysieke kwalen, het verhelderen van je levenspad, het verbeteren van je relaties of het verkrijgen van inzicht in je huidige situatie, stem ik de sessie volledig af op jouw behoeften / onderwerp.

Diepe Verbinding: Ik zal je begeleiden naar een diepe staat van ontspanning waarin je toegang hebt tot je onderbewuste en je hogere zelf. Dit stelt je in staat om diepgaande inzichten te verkrijgen, antwoorden en blokkades te overwinnen die je groei belemmeren.

Wat kan je specifiek behandelen?

Bij Quantum Healing Connect richt ik me op diverse onderwerpen, waaronder:

Zelfheling: Ontdek hoe je je lichaam en geest kunt genezen door toegang te krijgen tot je innerlijke kennis en helende krachten.

Relaties/Liefde: Verbeter je relaties, vind antwoorden op relatieproblemen en leer hoe je liefde en harmonie kunt creëren.

Zielsmissie/Toekomst: Ontdek je levensdoel en krijg inzicht in de toekomstige stappen die je moet nemen.

Voorouders en/of Aanhechtingen: Verken en bevrijd jezelf van eventuele negatieve aanhechtingen of patronen die je van je voorouders hebt geërfd, waardoor je innerlijke rust en vrijheid kunt ervaren.

Tweelingzielen: Begrijp en verken de complexe dynamiek van tweelingzielenrelaties, vind antwoorden op vragen over deze bijzondere verbinding en ontdek hoe je kunt groeien en bloeien in deze unieke relatie.

Buitenaards leven / Contact: Diepere inzichten en bewustwording kunt over buitenaards leven, contactervaringen, en de mogelijke betekenis daarvan in jouw persoonlijke reis.

Drie belangrijke aspecten van Quantum Healing Connect

Bij Quantum Healing Connect richten we ons op drie belangrijke en diepgaande aspecten:

Regressie: Waarbij je teruggaat naar het meest relevante moment in je zielsleven dat gelinkt is aan je huidige levensvragen. Deze diepgaande verkenning helpt je om de oorsprong van bepaalde patronen en uitdagingen in je huidige leven te begrijpen, wat vaak leidt tot diepgaande heling en inzicht

Het Ervaren van Het Eenheidsveld: Een staat van diepe verbondenheid en/of verhoogd bewustzijn waarin je jezelf en de wereld op een compleet nieuwe manier kunt waarnemen. Het eenheidsveld kan je helpen om innerlijke vrede, harmonie en helderheid te vinden.

Specifieke Onderwerpen: Naast het ervaren van een vergeten herinnering en het eenheidsveld, richten we ons op een specifieke onderwerp die voor jou belangrijk is.

Hoe verloopt de Quantum Healing Connect sessie?

  1. Voorbereiding: Bereid je voor op je sessie door je intenties en vragen te formuleren met een focus op jouw specifieke onderwerp. Je krijgt van mij een pre-video hoe je je het beste kunt voorbereiden.
  2. Interview: We beginnen met een interview waarin we je vragenlijst bespreken en aanvullende context verzamelen over je persoonlijke reis en je doelen.
  3. Sessie: Tijdens de sessie zal ik je begeleiden in een ontspannen staat van hypnose, waarbij we zowel het eenheidsveld zullen verkennen als dieper ingaan op het door jou gekozen onderwerp.
  4. Integratie naar het NU: Ik breng je zorgvuldig naar je dagelijkse bewustzijn en samen bespreken de beelden en ervaringen die tijdens de sessie naar voren zijn gekomen.

Ervaar de kracht van Quantum Healing Connect (QHC)

Ben je klaar om de diepgaande transformatie te ervaren die Quantum Healing Connect te bieden heeft? In deze sessie combineer ik bewezen technieken zoals Dolores Cannon’s QHHT, Live Between Lives (LBL), Beyond Quantum Healing (BQH), The Simpson Protocol en klassieke hypnose- en regressietherapie om jou te helpen de antwoorden en heling te vinden die je zoekt.

Ervaar innerlijke rust, heling en inzicht en helderheid:

  • Diepe ontspanning: Ervaar een diepe staat van ontspanning.
  • Regressietherapie: Ga terug naar de wortels van je uitdagingen.
  • Bewezen Technieken: Diverse technieken gecombineerd voor een krachtige ervaring.

Waardevolle extra: Diepe staat van ontspanning verankeren

Tijdens een Quantum Healing Connect verankeren we ook jouw diepe staat van ontspanning. Dit betekent dat je zelf in staat zult zijn om gemakkelijk terug te keren naar deze staat van innerlijke rust en ontspanning, wanneer je maar wilt. Het is een waardevolle vaardigheid die je in staat stelt om stress en spanning in je dagelijkse leven te verminderen.

De hele sessie duurt ongeveer 2,5 uur en zal online via ZOOM gaan. Lees hier meer over hoe een online sessie verloopt.

Wil je toch liever de gehele QHHT ervaring (dag sessie) klik dan hier verder.