QHHT

Quantum Healing Hypnose Technique®

QHHT logo

QHHT – Quantum Healing Hypnosis Technique℠ is ontwikkelt door Dolores Cannon. Het stelt mensen in staat toegang te krijgen tot een deel van zichzelf dat alle antwoorden bevat. Dit deel noemt men ook de Over Soul, het Superbewuste, het Hogere Zelf of het kwantumveld.

Dolores Cannon begon ruim 50 jaar geleden met hypnotherapie en ontdekte toen bij toeval dat men ook terug kon gaan naar vorige levens. Daarnaast maakte ze op een gegeven moment ook contact met een Hoger Bewustzijn. Zij noemde dit de subconscious. Maar de subconscious bleek veel meer te zijn dat de werkelijke betekenis van dit woord. Het gaat voorbij de bewuste geest gaat en het helpt ons op het verkrijgen van informatie. Informatie over jezelf maar ook over het collectief. Zo ontdekte Dolores Cannon eigenlijk een soort van tijdreizen dat op elk moment en elke plaats mogelijk is.

Wat is een QHHT sessie?

QHHT® is een krachtige sessie waarbij je een diepe transformerende reis maakt in je onbewuste. Daar waar alles over jou ligt opgeslagen. Wanneer we op aarde incarneren vergeten we onze vorige levens en de verbinding met onze ziel en de Bron. Met QHHT kan iedereen, ongeacht welke achtergrond, cultuur, religie of geloofssysteem zich wenden tot deze kennis / Bron. QHHT is er altijd op gericht om je vooruit te helpen. Je krijgt precies wat jij op dat moment nodig hebt.

Soms zijn mentale en fysieke aandoeningen geworteld in trauma uit vorige levens. QHHT brengt hierin helderheid en zodoende kunnen we de oude ballast loslaten en transformeren. Tijdens het contact met het Hogere Zelf wordt je duidelijk gemaakt hoe deze oude blokkades van invloed zijn op het huidige leven. Antwoorden en heldere inzichten op je vragen. Daarnaast wordt je lichaam gescant en kan er instant healing en/of verlichting plaatsvinden.

We staan even weer in diep contact met ons Pure Zijn en ervaren deze liefdevolle kracht in ons. Deze ervaring zal je weer in je kracht zetten en je zal voelen dat wij veel meer zijn dan alleen een lichaam en dat wij ook nooit alleen zijn.

QHHT Dolores Cannon

Dolores Cannon heeft met QHHT duizenden mensen geholpen en een schat aan informatie de wereld in gebracht. Haar kennis en werkwijze heeft ze overgedragen en ook haar studenten boeken geweldige resultaten.

Dolores Cannon was niet alleen hypnose en regressie therapeut, maar ze was ook heel actief als onderzoeksjournalist in dit bijzondere veld. Ze schreef maar liefst 19 metafysische boeken waarin ze een soort van bewijs levert “getuigenisbewijs” dat er veel meer is tussen hemel en aarde.

Het bekendste boek is wellicht nu; De 3 golven van vrijwilligers en de nieuwe aarde. Deze is ook recent vertaald in het Nederlands. Dolores kreeg op een gegeven moment telkens cliënten die niet in een vorig leven terecht kwamen. Ze bleken geen vorig en aards leven te hebben. En allemaal omschreven ze dat ze een call hadden gehoord, dat er hulp nodig was op aarde. En dat ze dus als vrijwilliger hier op aarde zijn gaan incarneren.

Toen Dolores dit jaren geleden (80, 90er jaren) herhaaldelijk voorbij zag komen bij honderden cliënten, zonder dat hier iets over bekend was, wist ze dat dit wel iets moest zijn.

“The awakening is the purpose. The awakening of the fact that in essence we are light, we are love. Each cell of our body, each cell and molecule of everything. The power source that runs all life is light. So to awaken to that knowledge, and to desire to operate in that realm, and to believe that it is possible, are all factors that will put you there.”

Dolores Cannon

QHHT therapeut in Nederland & Portugal

Brigith is gecertificeerd QHHT (Quantum Healing Hypnose) therapeut in Nederland maar ook in Portugal. Daarnaast is ze BQH, Live Between Lives practioner en Hypno- en Regressietherapeute.

Mocht je je op dit moment aan het oriënteren zijn om met een QHHT therapeut / QHHT sessie te gaan doen, lees dan ook even dit artikel en de tips: De kracht van de klik met je therapeut. De kracht van een klik, kan het verschil maken in het bereiken van positieve en transformerende resultaten.

QHHT Eindhoven

QHHT Groningen

Wat kost een QHHT sessie?

Een QHHT sessie kost €270 euro. Voor een online QHHT sessie geld een korting van €40 euro.

Een QHHT vervolgsessie kost €160 euro en deze sessie duurt circa 2,5 uur.

Deze diepgaande en krachtige innerlijke reis duurt altijd zolang als het nodig is. Gemiddeld is dat zo’n 5/6 uur. Wil je of heb je niet zoveel tijd te besteden kijk dann eens naar de Quantum Healing Connect sessie.

Lees hier alles over de Quantum Healing Hypnose sessie