Over mij

Hi, mooi mens!

Het was en is mijn diepste wens om vrij te zijn. Ik wenste ook meer rust en zingeving. Ik zag en voelde een wereld die voor mij niet meer klopte.

Na een onrustige jeugd en wilde jong volwassen jaren wist ik heel goed wat ik niet meer wilde. Weg van de dingen die niet goed voelen. Luisteren. Ik ben mijn hart gaan volgen en heb veel gereisd in Azië.

Oude ballast losgelaten, talloze angsten overwonnen en belemmerende geloofsovertuigingen getransformeerd en achter me gelaten. Chronische vermoeidheid, overgevoeligheid en rugklachten (later kreeg ik nog het label SOLK) waar ik jaren last van had zijn verdwenen.

Ik heb leren doorvoelen, vergeven en accepteren om zo de magie van het leven weer volledig te laten stromen.

Na vele innerlijke reizen en innerlijk werk, kon ik lagen in mezelf afpellen waardoor ik steeds meer in mijn eigen ZIELS KRACHT ben komen te staan. En het leven steeds lichter wordt.

Als klein meisje was ik altijd al ‘anders’. Geïnteresseerd in de sterren, buitenaards leven en contact maken met de Spirit world. En altijd buiten zijn in de natuur. Bomen klimmen en hutten bouwen. Aho! to the 80s en 90s 😄

Als jong volwassene heb ik een tijd meegedaan aan de party en drugs scene. En ook veel alcohol. En ik had ook ongezonde relaties. Totdat dit mij letterlijk opbrak. Ik had al veel te vaak de overduidelijke tekens genegeerd. Depressief, moe, zwak en ik had regelmatig lichamelijke klachten. Deze levensstijl was verre van Soul Empowering.

Ik stapte uit dat “wereldje” en ging steeds meer naar mijn hart en lichaam luisteren.

Ik begon mezelf te ontwikkelen

Ondertussen is het al ruim 18 jaar geleden dat ik het roer compleet heb omgegooid. Ik heb vooral heel veel boeken gelezen. En nog steeds. Yoga, meditatie, sporten, gezonde voeding en vele boeken over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Het was als thuiskomen en het voedde mij enorm.

Na een “ontslag” in 2016 ging alles in een stroomversnelling. Wat achteraf een groot geschenk uit de hemel was. Ik ben toen voor mezelf begonnen, ik ben nog meer gaan reizen en ontdekte wat VRIJHEID werkelijk voor mij betekent. 

Vrijheid betekent vrij zijn van je angsten, vrij van beperkende overtuigingen en patronen en helemaal te doen waar jouw Ziel echt naar verlangd!

Ik kwam toen ook in aanraking met regressietherapie. Nadat ik hierover al een aantal boeken had gelezen, zoals; Many lives and many Masters van Dr Brian Weiss en Na dit leven van Eben Alexander werd mijn enthousiasme hierover meer en meer geprikkeld.

Ik wilde zelf een sessie ondergaan… De eerste keer werd een prachtige sessie waarmee ik een Innerlijk Kind stuk kon helen en een ontmoeting had met mijn overleden vader. De spirit van mijn vader bleek hier nog “vast te zitten” op aarde. En samen konden we hem “naar boven” begeleiden. Voor het eerst maakte ik kennis met een onbeschrijfelijk gevoel van LIEFDE en kreeg ik opnieuw de bevestiging dat er veel meer is tussen hemel en aarde.

Het zaadje voor deze bijzondere en diepgaande vorm van heling was geplant…

En zo kwam ook Dolores Cannon op mijn pad. Dolores was (overleden in 2012) een bijzondere therapeute die haar cliënten via hypnose op een dieper level wist te bereiken. Voorbij het ego en het kritische bewustzijn. Zij ontwikkelde en verfijnde in ruim 40 jaar de Quantum Healing Hypnose Technique.

En natuurlijk onderging ik ook een QHHT sessie. Deze sessie (en nog twee andere) waren heel bijzonder. Het heeft mijn leven absoluut verrijkt en ik wist gelijk dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Als je mijn ervaring wil lezen, klik dan hier verder..

Hoe ik jou kan helpen?

Ik zie mijzelf als een free spirit met beide voetjes op de grond. Het liefst met blote voeten 😉

Oceaan en surf liefhebber. Ik houd van avontuur, natuur, eindeloos wandelen, nieuwe en rustige plekken ontdekken en ook daar mijn rust te pakken. Ik ben een ochtendmens, open-minded, energiek maar ook hooggevoelig.

En ik geloof dat we allemaal geboren zijn om in vrijheid te leven. Vrij van negatieve patronen, belemmerende overtuigingen en emotionele blokkades die ons tegenhouden ons mooiste leven te leven.

Samen kunnen we werken aan het loslaten van oude pijn, het transformeren van belemmerende overtuigingen en het tot stand brengen van een diepe verbinding met je ware zelf.

Het pad van heelwording en transformatie, zodat je weer in je eigen zielskracht kunt staan.

Mijn avontuurlijke en voorheen rebelse levenservaringen hebben mij nu verrijkt met inzicht en wijsheid. En natuurlijk alle opleidingen, cursussen die ik ondertussen gedaan heb. Nu stel ik mezelf dienstbaar op naar jou en onze medemensen.

In deze tijd is het cruciaal om aan onszelf te werken, te streven naar heelwording en het oude achter ons te laten.

Werken met mij betekent de diepte in gaan en volledig kiezen voor transformatie. Het betekent uit de slachtofferrol te stappen en erkennen dat alle heling voortkomt uit onszelf. We gaan samen jouw schaduwkanten aankijken, oude patronen doorbreken en vooral op diepere lagen de energie in beweging brengen.

Tijdens een sessie ontvang je altijd precies wat jij op dat moment nodig hebt, en ik begeleid je liefdevol door dit proces.

Je schaduwkanten durven aankijken, patronen doorbreken en vooral op de diepere lagen energie weer in beweging brengen.
Daar wil ik jou graag bij helpen. 

Mijn leven nu

Ik ben dankbaar voor alles in mijn leven. Alle mooie dingen maar ook alle shit die ik heb mogen ervaren, want het heeft me precies gebracht waar ik nu ben. Momenteel ben ik veel in het prachtige Portugal.

Ik heb geleerd om mijn eigen pad te volgen, ongeacht hoe anders het kan zijn dan dat van anderen. Mijn nieuwsgierigheid naar het universum, mijn liefde voor de natuur en mijn verlangen om vrij te zijn en verbonden te zijn met “thuis” zijn nu bronnen van kracht en inspiratie in mijn leven.

Een van mijn grootste passies is surfen. Er is iets magisch aan het bewegen over de golven, verbonden met de kracht van de oceaan. Ik voel me extra levendig, vrij en in harmonie wanneer ik op mijn surfplank sta. Een met de natuurlijke elementen. Het is net een dans tussen mens en zee, een moment van pure vreugde en helemaal in het nu.

Daarnaast koester ik mijn leven grotendeels in mijn camper busje. Een symbool van vrijheid, minimalisme en de kunst van het leven met minder. Het stelt me in staat om nieuwe plekken te ontdekken op mijn eigen rustige tempo, off grid te leven op de momenten dat ik daar behoefte aan heb en op verschillende plekken te blijven waar mooie verbindingen zijn met vrienden en de natuur.

In overgave en vertrouwen – blijf ik me voortbewegen op deze prachtige aardbol, terwijl ik ONLINE en op locatie (Portugal en Nederland) mijn diensten aanbied.

We hebben allemaal de kracht om ons leven te transformeren en onze eigen unieke paden te creëren.

Laat het leven een mooie ontdekkingsreis worden. Waarin je weerbaar bent, authentiek, in verbinding bent met jezelf en anderen.

Ik kijk ernaar uit om deze reis met jou te delen.

Klaar voor transformatie? Laten we samen de diepte ingaan zodat ook jouw energie weer volop kan gaan stromen. Boek nu jouw sessie of een gratis kennismakingsgesprek.