Online Quantum Hypnose Sessie

Ben jij op zoek naar een online Quantum Hypnose ervaring of je wil graag weten hoe dit in zijn werk gaat? Er kunnen tal van redenen zijn om deze bijzondere sessie online te doen. Vele grote namen werken online. Het is dé oplossing om afstanden te overbruggen, tijd te winnen en eventuele reiskosten te besparen. En het mooie hiervan is; dat het werkt. Voor sommigen werkt het zelfs nog beter dan in real life. Hieronder zal ik je uitleggen hoe een online Quantum Healing Hypnose sessie er ongeveer uitziet.

Online Quantum Hypnose sessie

De sessies die online worden gedaan hebben absoluut dezelfde resultaten als sessies die persoonlijk worden gedaan. Het enige verschil is dat je niet fysiek bij elkaar zit maar elkaar ziet via een beeldscherm. En dit went snel, je zult merken dat de tijd echt voorbij vliegt. En voor sommigen werkt het online zelfs nog beter omdat men dit vanuit hun eigen omgeving kunnen doen. Vertrouwd, comfortabel en veilig. De online methode is zo ontwikkeld dat het veilig en effectief is.

Tijdens de Online Quantum Hypnose sessie werk ik voornamelijk met de inmiddels beroemde techniek van Dolores Cannon, Quantum Healing Hypnosis Technique℠  en Candace Craw- Goldman, Beyond Quantum Healing. Beide technieken zijn breed toepasbaar en gebaseerd op het traditionele regressiemodel. BQH – Beyond Quantum Healing doet vanuit de naam wellicht al iets vermoeden, deze techniek kan nog net een stukje dieper en uitgebreider gaan. Het bijzondere van deze techniek is dat wij het Hogere Zelf gaan aanspreken en hier alle antwoorden kunnen krijgen op jouw vraagstukken.

Door middel van deze en specifiek aangeleerde technieken kan ik indien gewenst ook aanhechtingen/entiteiten verwijderen, voorouderregressie, vergeving of innerlijk kind werk toepassen (mocht dit aan de orde komen).

Het kan ook maar zo zijn dat we een Quantum Timeline Jump maken naar een toekomstig leven of je ziet jezelf op een andere planeet, het universum, een leven als een steen of je krijgt boodschappen door van je Spirit Guides. Of misschien breng je een bezoek aan Source, de Bron, en ervaar je de kracht en oneindige liefde wat wij in essentie ZIJN. Ontvang diepgaande uitleg en antwoorden op je vragen. Alles is mogelijk. Wil je liever enkel begeleid worden volgens het script van Dolores Cannon, dan is dat ook mogelijk.

Hoe gaat een online sessie in zijn werk?

We ontmoeten elkaar via Zoom. Misschien hebben we elkaar al even telefonisch gesproken. De link voor Zoom stuur ik mee in de bevestigingsmail waarbij ik jou nog meer informatie en tips geef hoe jij je het beste kunt voorbereiden. Waar je bijvoorbeeld rekening mee moet houden is dat je die dag niet gestoord kan worden en ik adviseer altijd om liever niet te veel te plannen op deze dag. Het is fijn als je na de sessie nog wat tijd voor jezelf hebt om alle nieuwe informatie een plekje te geven.

In het eerste gedeelte kletsen we gezellig met elkaar. Er is geen haast en we laten het gesprek lekker flowen. Je kunt dan ook gewoon ergens in huis gaan zitten waar jij je prettig voelt. Sommigen hangen lekker op bank, zitten aan tafel of ze zijn al half geïnstalleerd in de slaapkamer. Wat jij fijn vindt, alles is helemaal oké. Tijdens het voorgesprek vertel je mij wat jou momenteel allemaal bezighoud (werk, relaties, problemen, dromen etc etc) en bespreken we belangrijke personen en events uit je leven. We nemen dan ook jouw vragenlijst door. Mocht het nodig zijn dan help ik je met deze vragenlijst. We zetten de intentie voor de sessie en na een korte pauze zijn we klaar om met de innerlijke reis te beginnen.

man ligt op de bank qhht

Wat heb je nodig?

Het meest ideale is om de online sessie met een laptop te doen. Tablet of telefoon mag en kan ook maar het beeld van de laptop kan je gemakkelijk op jezelf richten vanaf bijvoorbeeld een (nacht) kastje of naast je neer zetten op bed. Het is belangrijk dat ik je goed kan zien, je bovenlichaam en gelaat moeten voor mij zichtbaar zijn. En het is ook belangrijk dat we elkaar goed kunnen horen natuurlijk. Het gebruik van oordopjes / koptelefoon is een must. Wanneer men in trance is komt het regelmatig voor dat ze een stuk zachter en langzamer gaat praten. Door de koptelefoon kan ik jou dan alsnog goed horen.

Zodra je lekker ontspannen ligt kunnen gaan we beginnen. In je eigen huis moet dit natuurlijk geen enkel probleem zijn. De innerlijke reis duurt maximaal 2,5 uur en deze tijd vliegt letterlijk voorbij.

Vervolgens haal jou weer uit de trance en praten we even na over wat er naar voren is gekomen. Ik laat je even rustig bijkomen en check dat jij je sowieso goed en geland voelt. Ik adviseer altijd iets te eten na die tijd om weer even goed te gronden en vooral veel water te drinken.

Dezelfde dag stuur ik jou nog de opname van deze sessie zodat je dit later nog eens terug kunt luisteren. Het terugluisteren is erg belangrijk. Gelijk na de sessie zal jij je waarschijnlijk nog veel herinneren. Maar in ruim 2 uur tijd wordt er veel ervaren en beginnen de herinneringen ook te vervagen. Zeker de kleine dingen die in eerste instantie niet zo van belang lijken. Wanneer je de sessie terug luistert, begint alles weer op te leven en zul je daar nog vele inzichten uit gaan halen.

Veelgestelde vragen

Wat nou als de verbinding weg valt?

Indien de verbinding wegvalt, dan heb jij dit in de gaten. Dit maken wij in het begin van de sessie al duidelijk aan jouw onderbewuste. Mocht de verbinding wegvallen of je wordt gestoord, dan gaan we gewoon weer verder waar we gebleven waren. Ik wacht op jou terwijl je via dezelfde link weer bij mij uitkomt. Indien gewenst kan ik je ook helpen je telefoon zo in te stellen dat alleen ik jou kan bellen.

Werkt een online sessie dan echt net zo goed als een live sessie?

De sessies die online worden gedaan hebben absoluut dezelfde resultaten als een live sessie. Vanuit online-sessies komen er ook echt bijzondere dingen naar voren. Je krijgt precies wat je nodig hebt ongeacht het live of online is.

Hoe anderen de online sessie hebben ervaren..

review soul empowerment
review 2 soul empowerment
review 3 soul empowerment