Online Groepsregressie

Ben je nieuwsgierig naar regressie en reïncarnatie? Zoek je antwoorden op je levensvragen en sta je open voor spiritualiteit? Ben jij ready voor een shift?

Overweeg je om een privé QHHT of LBL sessie te ondergaan, maar vind je het nog spannend of een te grote stap om te boeken? Deze workshop is dan een mooie kans om een kennis te maken met deze bijzondere en helende techniek.

Wellicht is een Quantum Healing groepsregressie wat voor jou!

Deze groepsregressie, ontwikkeld door de beroemde hypnotherapeut Dolores Cannon, is een korte en tevens krachtige vorm van hypnose die je terug kan brengen naar vorige levenservaringen. Inzichten in deze ervaringen kunnen van belang zijn om bepaalde gebeurtenissen in je huidige leven beter te begrijpen.

Tijdens een groepsregressie werken we anders dan bij een privé sessie. 

We starten met een korte introductie over wat QHHT (Quantum Healing Hypnosis Technique) inhoudt en diverse oefeningen ter voorbereiding op de groeps-sessie. Je wordt dus volledig ingeleid in hoe Past Life Regressie werkt. Hierna ben je klaar voor de regressie meditatie en maak je een reis door je onderbewuste naar een bezoek aan een vorig leven of een voorbije gebeurtenis in dit leven.

In het volgende onderdeel maak je kennis met een van je gidsen (dit kan bv. een overleden geliefde, een familielid of iets of iemand anders zijn) en je brengt een bezoek aan een toekomstig moment/leven. Dit alles in een lichte trancestaat (alfa golven).

Na elk onderdeel van de sessie is er tijd om op te schrijven wat je hebt ervaren. Ook is er een korte pauze om even wat te drinken of naar het toilet te gaan.

Soms vind men het wat spannend van te voren, maar wees gerust, je blijft tijdens deze sessie bij bewustzijn terwijl je in een heerlijk, prettige lichte staat van trance vertoeft. Je houdt zelf de controle en kunt je dan ook alles herinneren.

Deze sessie is vooral leuk, waardevol, volkomen veilig, comfortabel en ontspannend.

Een Quantum groepsregressie kan tevens een goede voorbereiding zijn op jouw persoonlijke QHHT® sessie en laat je alvast deels ervaren hoe een regressie hypnose werkt en wat deze therapievorm jou kan bieden.

De sessie duurt ongeveer 2 uur.

De eerstvolgende GROEPSSESSIE is:
ZONDAGOCHTEND 09 oktober (volle maan)
10.30 uur

Jouw investering €22 euro

Zie ik je dan?!

Schrijf je dan HIER in voor de Online Groepsregressie.