Beyond Quantum Healing (BQH)

Beyond Quantum Healing

De methode Beyond Quantum Healing (BQH) is ontwikkelt door Candace Craw-Goldman. Candace is jarenlang de rechterhand van Dolores Cannon geweest. Na het overlijden van Dolores Cannon in 2014 veranderde er langzaamaan het één en ander. Candace ging op gevoel wat meer experimenteren met de techniek. In Nederland is BQH nog niet heel bekend maar ik merk dat hier verandering in komt en steeds meer interesse voor is. En dat begrijp ik! Hieronder leg ik uit hoe het is ontstaan, wat je kunt verwachten, online sessies en wat het verschil is met QHHT.

Hoe is BQH ontstaan?

Na het overlijden van Dolores Cannon bleef Candace nog een tijdje QHHT beoefenen zoals ze altijd had gedaan. Na een jaar of twee kreeg ze tekens om het anders aan te pakken. Ze voegde er meer intuïtieve begeleiding aan toe. Ze bood bijvoorbeeld energetische genezing, soundhealing en het water alchemy ritueel . Ook begon ze online-sessies aan te bieden. Cliënten reageerden hier heel goed op en andere practioners vroegen haar om de nieuwe benaderingen met hen te delen. Al snel werd het duidelijk dat dit een compleet nieuwe methode moest worden. Beyond Quantum Healing. Een vrij script met als basis regressie en werken in het bijzondere kwantumveld.

Wat is het verschil tussen BQH en QHHT?

Het verschil zit vooral in de vrijheid van de practioner. Met QHHT (Quantum Healing Hypnose) werken we over het algemeen met een vast script. En dat script is natuurlijk heel effectief. Maar het is niet toegestaan om er andere technieken bij naast te gebruiken. De basis van BQH is werken met intentie vanuit een heart-based connectie. Voorafgaand aan de innerlijke reis wordt hier extra aandacht aan besteed. Het grootste verschil is waarschijnlijk dat BQH ook online begeleid kan worden.

BQH kan dus wel online.. hoe zit dat?

Als QHHT practioner mogen wij de sessies officieel niet online doen, of nog in Dolores haar tijd, via de telefoon. Dat laatste begrijp ik. En uiteraard stond veiligheid in alle gevallen bij haar voorop.

Dat online sessies ook heel goed kunnen heeft zich al lang bewezen. Grote namen in dit bijzondere vak werken ook online. Denk aan Alba Weinman en Antonio Sangio. Tijdens mijn hypno- en regressietherapie opleiding is hier ook extra aandacht aan besteed. Ik begrijp ook dat Dolores hier op tegen was omdat zij ver af stond van de digitale wereld. Ze vond het al lastig / vervelend om met een opnamerecorder te werken.

We weten eigenlijk ook dat fysieke afstand niet echt relevant is in het kwantumveld. Alles bestaat tegelijkertijd in een onzichtbare stroom van mogelijkheden. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden en het maakt niet uit of je wel of niet fysiek bij elkaar zit.

Tenzij er een overtuiging in jou aanwezig is die dat tegenspreekt.

Met andere woorden, als je denkt dat een sessie zonder problemen online kan worden gehouden, dan kan dat ook. Maar als je gelooft dat het niet zal werken of niet veilig zal zijn, dan zal het waarschijnlijk ook niet lekker lopen en dan adviseer ik je het niet te doen.

Dolores had dus zo haar redenen, maar inmiddels is ze overleden en kunnen we niet echt zeggen of ze in deze snel veranderende wereld nog steeds achter haar redenen staat. Alhoewel ze wel erg stimulerend en positief is geweest naar Candace – over BQH – wanneer tijdens diverse sessies Dolores naar voren kwam.

Hoe werkt een BQH sessie?

BQH geeft je, net als QHHT ook toegang tot je onderbewuste. We gaan naar eerdere momenten uit je zielsleven en dat kan ook in vorige levens zijn. BQH richt zich met name op Intentie, Heart-based connectie en een extra mogelijkheid om te starten met een Water alchemy ritueel. We stemmen op hartsniveau, dieper op elkaar af en we voegen jou intentie toe aan het water. Dat we dan samen opdrinken.

Zoals je wellicht weet is water een prachtige energie geleider en zal dit ritueel de uitkomst extra versterken. BQH heeft dus geen vast script of regels zoals QHHT dat wel heeft.

In een BQH sessie wordt net als bij QHHT gewerkt met een vragenlijst. We beginnen met een ontspannen interview en daarna start de innerlijke reis. De sessie duurt ook circa 4/5 uur.

Wat kan ik verwachten tijdens een BQH sessie?

Ik heb zelf het idee dat BQH net iets “gekker” kan uitpakken. En met gekker bedoel ik dat het lijkt of we dan net iets vaker uitkomen in niet menselijke levens. Heus niet altijd en andersom gebeurt het ook maar dit is wat ik voel en zie gebeuren.

Het script heeft blijkbaar een net iets andere sturing. Alhoewel ik dat zelf in de hand heb. We kunnen dus ook met een doel ergens uitkomen.

We kunnen dus uitkomen in levens op andere planeten, sterrenstelsels of al vrij snel in het eenheidsveld. Maar ook in parallelle of toekomstige levens. Dit is ook mooi want hier kan je de kwaliteiten of belangrijke stappen nagaan die daar hebt verricht en handig zijn voor het huidige leven. Quantum Jumping. Het komt ook vaak voor dat we de rustperiode ervaren, het leven tussen levens waar je bijzondere inzichten en informatie kunt verkrijgen. Lees meer in dit artikel hoe een BQH sessie eruit kan zien.

quote BQH