Beyond Quantum Healing (BQH)

Beyond Quantum Healing

De methode Beyond Quantum Healing (BQH) is ontwikkelt door Candace Craw-Goldman. Candace is jarenlang de rechterhand van Dolores Cannon geweest. Na het overlijden van Dolores Cannon in 2014 veranderde er langzaamaan het één en ander. Candace ging op gevoel wat experimenteren met de techniek. Wat ik vooral heel mooi vind aan deze techniek; is dat er gewerkt wordt met een krachtige intentie en dat er bewust eerst verbinding wordt gemaakt met het hart.

Hoe is BQH ontstaan?

Na het overlijden van Dolores Cannon bleef Candace nog een tijdje QHHT beoefenen zoals ze altijd had gedaan. Na een jaar of twee kreeg ze tekens om het anders aan te pakken. Ze voegde er meer intuïtieve begeleiding aan toe. Ze bood bijvoorbeeld energetische genezing, soundhealing en het water alchemy ritueel . Ook begon ze online-sessies aan te bieden. Cliënten reageerden hier heel goed op en andere practioners vroegen haar om de nieuwe benaderingen met hen te delen. Al snel werd het duidelijk dat dit een nieuwe methode moest worden om natuurlijk ook het werk van Dolores zuiver te houden.

Hoe werkt een BQH sessie?

BQH geeft je, net als QHHT toegang tot je onderbewuste en het Hogere Zelf. Hierdoor wordt er gewerkt op de diepere lagen. We gaan terug naar eerdere momenten uit je zielsleven en dat kan ook in vorige levens zijn. BQH richt zich met name op Intentie, Heart-based connectie en een extra mogelijkheid om te starten met een Water alchemy ritueel. We stemmen op hartsniveau, dieper op elkaar af en we voegen jou intentie toe aan het water. Dat we dan samen opdrinken.

Zoals je wellicht weet is water een prachtige energie geleider en zal dit ritueel de uitkomst extra versterken. BQH heeft dus geen vast script of regels zoals QHHT dat wel heeft.

In een BQH sessie wordt net als bij QHHT gewerkt met een vragenlijst. We beginnen met een ontspannen interview en daarna start de innerlijke reis. De sessie duurt circa 3/5 uur.

Wat kan ik verwachten tijdens een BQH sessie?

Zoals de naam wellicht al doet vermoeden, gaat BQH diep en onthult het precies waar jij inzicht en heling nodig hebt. Tijdens deze bewustzijnverruimende reis maak je op een dieper niveau contact met je onderbewuste dat voorbij het individuele zelf gaat.

Je krijgt beelden door (regressie) die op dit moment belangrijk voor je zijn, vaak in relatie tot je vragenlijst. We roepen het Hogere Zelf aan om deze beelden uit te leggen, waarom je ze gezien hebt en hoe ze relevant zijn voor het heden. Wanneer de communicatie met het Hogere Zelf tot stand is gekomen en het aanwezig is, kunnen er fascinerende veranderingen optreden, zowel bij de cliënt als in de omgeving. De energie is vaak voelbaar in de ruimte aanwezig en men ervaart vaak een gevoel van gewichtsloosheid, kracht en intense onvoorwaardelijke liefde.

Ik heb ook het idee dat BQH soms net iets “gekker” kan uitpakken. En met gekker bedoel ik, dat het lijkt of we dan net iets vaker uitkomen in niet menselijke levens. Dit is niet natuurlijk niet altijd zo. Het hangt ook af van het bewustzijnsniveau en zielservaring van de client.

BQH gaat beyond en je kunt dus werkelijk overal uitkomen. Vorige levens, dit leven maar je kunt ook uitkomen in levens op andere planeten, sterrenstelsels of al vrij snel in het eenheidsveld “vertoeven”

Maar ook in parallelle of toekomstige levens. En vaak geef ik ook bewust die suggestie, want hier kan je de kwaliteiten of belangrijke stappen nagaan die je hebt verricht en handig kunnen zijn voor het huidige leven. Dit noemt met ook wel Quantum Timeline Jumping.

Tijdens een BQH sessie combineer ik technieken van Dolores Cannon (QHHT), Michael Newton (LBL), NLP en Hypno-regressietherapie.

Aan de hand van wat er zich aandient tijdens de innerlijke reis kan er dieper gewerkt worden met onder andere:

  • Innerlijk kind heling
  • Chakra healing
  • Niet eigen energie opschonen (entiteiten)
  • Akashic Record
  • Energiewerk
  • Muziek / Binaural beats
  • Integratie en activatie van het Hogere Zelf

Wat is het verschil tussen BQH en QHHT?

Het verschil zit in de vrijheid van de practioner. Met QHHT (Quantum Healing Hypnose) werken we over het algemeen met een vast script. En dat script is fantastisch en heel effectief. Maar het is niet toegestaan om er andere technieken bij naast te gebruiken. De basis van BQH is werken met intentie vanuit een connectie. Voorafgaand aan de innerlijke reis wordt hier extra aandacht aan besteed. Een heel significant verschil is dat BQH ook online begeleid kan worden. Alhoewel ik dit met QHHT ook wel doe 😉

BQH kan dus wel online.. hoe zit dat?

Als QHHT practioner mogen wij de sessies officieel niet online doen, of nog in Dolores haar tijd, via de telefoon. Dat laatste begrijp ik. We moeten de client natuurlijk zien. Ik begrijp ergens ook wel dat Dolores hier op tegen was, omdat zij ver af stond van de digitale wereld. En natuurlijk staat veiligheid op nummer 1. Dit is ook waar Dolores uitgebereid op in gaat tijdens de opleiding. Maar tijden, mensen en de wereld veranderen.

Dat online sessies ook heel goed kunnen heeft zich al lang bewezen. Grote namen in dit bijzondere vak werken ook online. Denk aan Alba Weinman en Antonio Sangio. Tijdens mijn hypno- en regressietherapie opleiding is hier ook extra aandacht aan besteed.

We weten eigenlijk ook dat fysieke afstand niet echt relevant is in het kwantumveld. Alles bestaat tegelijkertijd in een onzichtbare stroom van mogelijkheden. We zijn altijd en overal met elkaar verbonden en het maakt niet uit of je wel of niet fysiek bij elkaar zit.

Tenzij er een overtuiging in jou aanwezig is die dat tegenspreekt.

Met andere woorden, als je denkt dat een sessie zonder problemen online kan worden gehouden, dan kan dat ook. Maar als je gelooft dat het niet zal werken of niet veilig zal zijn, dan zal het waarschijnlijk ook niet lekker lopen en dan adviseer ik je het niet te doen.

Dolores had dus zo haar redenen, maar inmiddels is ze overleden en kunnen we niet echt zeggen of ze in deze snel veranderende wereld nog steeds achter haar redenen staat. Alhoewel ze wel erg stimulerend en positief is geweest naar Candace – over BQH – wanneer tijdens diverse sessies Dolores naar voren kwam.

quote BQH